Издаването на новия албум на LUCA TURILLI'S RHAPSODY ще се забави с няколко месеца

11 юни 2014, 17:03 ч. 137 / 2 0
пред./следв.

   Излизането на новия албум на LUCA TURILLI'S RHAPSODY, "Prometheus - Symphonia Ignis Divinus", планирано за лятото, ще се отложи за по-късно тази година. Във Фейсбук-страницата на групата, може да се прочете съобщение, където се цитира мнение на Markus Wosgien от "Nuclear Blast", в което се твърди, че издаването на творбата ще се забави с няколко месеца, тъй като "албумът ще бъде истински шедьовър".

   По-нататък в съобщението се казва, че от "Nuclear Blast" са чули демота на първите песни от албума и мнението им е, че творбата създава "реално усещане, че седиш пред огромен екран и се наслаждаваш на високобюджетен холивудски филм, докато слушаш изучителен саундтрак от последно поколение, където се смесват перфектно метъл, хибридна музика, симфония, фолк, опера и какво ли още не." Друго, което ще предложи албума, са прекрасни мелодии, епични хорове и великолепното пеене на Alessandro Conti.

   Бандата обещава да публикува във Фейсбук-страницата си подробни материали за работата по албума. През 2015 г. LUCA TURILLI'S RHAPSODY ще стартират амбициозно турне - "Prometheus Cinematic Worldwide Tour 2015".

rhapsody-prometheus



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".