Издават концертен албум на TESTAMENT през април

18 фев 2009, 08:19 ч. 238 / 5 1
пред./следв.
"Prosthetic Records" определиха 14 април за дата на издаване на концертния албум на TESTAMENT "Live at Eindhoven '87". Той ще включва пълен запис на изпълнението на групата от фестивала "Dynamo Open Air" от 1987 г., а съставът на бандата към този момент е: Chuck Billy (вокали), Alex Skolnick (китари), Eric Peterson (китари), Greg Christian (бас) и Louie Clemente (ударни). Ето и съдържанието на предстоящия диск:
01. Disciples of the Watch
02. The Haunting
03. Apocalyptic City
04. First Strike Is Deadly
05. Burnt Offerings
06. Alex Skolnick Guitar Solo
07. Over The Wall
08. Do Or Die
09. Curse of the Legion of Death (C.O.T.L.O.D.)
10. Reign of Terror

още за:

Testament


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 18.02.2009 17:28:29 отговори + 0 0
Концертен албум с 10 песни, пък макар и отпреди 20 години... нещо не се въодушевявам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".