Интервюта с GRAVE DIGGER и ANIMASSACRE на KATEHIZIS.COM

18 фев 2009, 01:45 ч. 325 / 5 5
пред./следв.
Две нови интервюта и две изпълнени обещания на KATEHIZIS.COM. Първото - през тази година да ви зарадваме с много повече материали от този жанр, а второто - да представяме всеки от основните изпълнители в тематичните нощи "Синдикат", организирани от "Gorgon", чрез кратки и не толкова кратки разговори с тях. След Стефан от SHEMALE ZERO, идва ред и на варненските "самураи" ANIMASSACRE. В близките дни ще ви поднесем и актуално интервю с БАЛКАНДЖИ по повод чудесния им нов албум "Змей". Двете публикации, предмет на настоящата новина (в т. ч. "разпитът" на GRAVE DIGGER преди концерта им в София на 7 февруари), са достъпни освен като уеб страници и като удобни за разпечатване/запазване pdf-файлове. Всичко това - в секция "Интервюта" на нашия сайт, разбира се.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Помирител 19.02.2009 14:00:34 отговори + 0 0
аз се кефя и на двете банди . Колкото повече , толкова по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digger 18.02.2009 15:35:24 отговори + 0 0
Grave Digger rulz 4eveeeer!!!!
класи са над Rebellion
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 18.02.2009 15:13:21 отговори + 0 0
Лично мнение: Rebellion кефят много повече от Grave Digger. имат добри песни и идеи!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 18.02.2009 09:52:02 отговори + 0 0
Доколкото ни е известно не са били любовници ;-)
От там нататък темата е професионално неприятна и е нормално да бъде поставяна в интервюта.
Ако ни падне Уве, и него ще питаме за Болтендал :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Печурката 18.02.2009 09:44:09 отговори + 0 0
Защо сте питали Болтендал за Uwe Lulis и Rebelion при положение че знаете колко му е неприятна темата? Съобразавайте се малко с личните чуства на хората,и те проблеми си имат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".