Издават неизвестни ранни записи на Mike Portnoy

17 яну 2006, 17:27 ч. 56 / 2 4
пред./следв.
Широкоизвестен е фактът, че преди настоящата си титулярна група барабанистът на DREAM THEATER Mike Portnoy е участвал в MAJESTY. Но малко хора знаят, че още по-рано, по времето, когато е още 18-годишен, Mike е бил член на S.A. ADAMS. Записано между 28 декември 1985 и 11 януари 1986 г. в апартамента на Portnoy изданието на S.A. ADAMS "Unearthed: The Mike Portnoy Sessions, Volume 2" ще бъде голяма изненада за феновете на виртуозния ударник. Или поне на тези от тях, които си падат по по-твърдия метален саунд. Дискът ще бъде подходящ за "фенове на MOTORHEAD, EXCITER, RAVEN, ранните MEGADETH, VENOM и TANK" според официалната информация.
   "Unearthed: The Mike Portnoy Sessions, Volume 2" ще излезе през тази година чрез линценз на "NIR America Recordings". Съвсем сурови версии на песните "School's Out" и "Too Far Gone" са достъпни за свободен даунлоуд във "Free Stuff"-секцията на www.saadams.com.

още за:

Mike Portnoy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 18.01.2006 16:40:47 отговори + 0 0
ами - за Скулз Аут - слушах парчето , преди да пусна коментара ... - кавър си е .... за другото незнам - непознато ми е, ама това нищо не значи (най-малкото не нам много запознат с Тиамант) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darksorrow 17.01.2006 23:51:05 отговори + 0 0
не съм слушал за какво иде реч (още), но какво пречи да се повтарят заглавията просто?

Too Far Gone имаха Тиамат, да речем, но в по-късен албум. Со?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 17.01.2006 22:48:07 отговори + 0 0
само дето School's Out е кавър на Alice Cooper ... задругото парчe незнам ... ама поне може като се обявява да не изглеждат като авторски ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chaff Zag-Zarr 17.01.2006 20:33:10 отговори + 0 0
А дали нема да издадат и вътреутробните репетиции на зародиша Портной, нещо като Womb Sessions. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".