Излезе дебютният албум на KROSSFIRE "Learning To Fly"

7 юни 2011, 20:06 ч. 319 / 6 4
пред./следв.
Дебютният дългосвирещ албум на KROSSFIRE "Learning To Fly" е вече на пазара. Дискът съдържа 10 композиции и е наречен на едноименната песен, разказваща историята на Икар. Албумът е записан и смесен във "F1 Sound Studio", Пловдив от Васил Вълчев и е мастериран от Cristian Varga в "Master Vargas Studio", Ню Йорк. "Learning To Fly" може да бъде намерен в магазините "О.Ч.З.", "S.M.F.", "Wizard" и всички останали специализирани музикални магазини в страната, както и на сайта на издателите - doubledmusic.eu. Очаквайте скоро и в онлайн магазина на "Metal Katehizis".

още за:

Krossfire


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Неделчо Есев 9.06.2011 17:13:41 отговори + 0 0
Страхотен албум! Поздравления, момчета! Оттук само напред и нагоре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2011 14:45:57 отговори + 0 0
Колко е дългосвирещ този албум? и не е ли смешно да се употребяват такива старомодни думи , на които не се знае значението. Поздравления за Албума иначе . Дано не само близки и роднини разберат че са го издали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gillan 7.06.2011 23:36:48 отговори + 0 0
о, задължително ще си го взема. групата определено си я бива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2011 20:30:50 отговори + 0 0
Поздравления, много яка група. Бързам да го поръчам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".