Излиза албум с неиздавани песни и ранни версии на класики на Lou Reed

6 юни 2022, 15:37 ч. 376 / 5 0
пред./следв.

   Легендарният певец, музикант и композитор Lou Reed (THE VELVET UNDERGROUND) ще бъде почетен с посмъртен албум, включващ неиздавани парчета и ранни версии на класики, изпълнени от него.

   На 26 август на винили, CD и дигитално ще се появи "Words & Music, May 1965", който ще съдържа най-ранния известен запис на класики като "Heroin", "Pale Blue Eyes", "I'm Waiting for the Man" и др. Сред останалите включени композиции са неиздавани демота на "Buttercup Song", "Buzz Buzz Buzz", "Stockpile" и др.

   По-долу може да чуете "I'm Waiting for the Man":

 

 

Lou Reed

още за:

Lou Reed


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".