Излиза книгата "Истинските приключения на The Rolling Stones"

5 дек 2009, 13:10 ч. 390 / 12 5
пред./следв.
Издателство "Addix" представя "Истинските приключения на The Rolling Stones" от Стенли Бут (Stanley Booth). Авторът е един от най-приближените приятели на ROLLING STONES. Запознава се с групата само няколко месеца преди Brian Jones да намери смъртта си в плувен басейн през 1969 г. Писателят живее със STONES по време на турнето им из Америка през същата година. Книгата разкрива удивителна история за наркотици, затвори и беди, разказва за един период, изпълнен с купони, музика и секс. Вълнуващият разказ кулминира с концерта в Алтамонт, истински кошмар за групата и техните фенове - кръвопролитни побоища и жестоки убийства. Това запомнящо се тяхно излизане на сцената слага знак за края на мечтата за мир и свобода на цяло едно поколение. Докато книгата обрисува във фини детайли историята на ROLLING STONES и отделя специално внимание на трагедията на Brian Jones, тя е нещо повече от биография за рок група. Както Харолд Бродки, Робърт Стоун и още много други споделят, това е най-добрата книга, писана някога за 60-те. В послеслова си Бут обяснява защо пише тази биография цели 15 години.
   Изданието, състоящо се от 464 страници, е вече на книжния пазар на цена от 22,99 лв.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.12.2009 00:39:30 отговори + 0 0
Оправете си заглавието, по - конкретно думичката, която трябва да е "ИСТИНСКИТЕ" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

motley crue 6.12.2009 00:30:04 отговори + 0 0
Аз се радвам ,че някой издава книги за рока в Бг преди време и това го нямаше .Нека тук всички се подкрепяме и радваме ,че има все пак някаква малка надежда ,че в нашата страна живеят и инакомислещи будни хора . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 5.12.2009 21:57:57 отговори + 0 0
Книгата за Aerosmith много я хвалят. Ще се радвам ако Адикс я изкарат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

5.12.2009 16:54:40 отговори + 0 0
Е не пак адикс
Писнаха ми
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 5.12.2009 13:19:38 отговори + 0 0

е тва го зимам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".