Излиза книгата за Roger Waters "Човекът зад стената"

3 май 2018, 16:35 ч. 1431 / 1 0
пред./следв.

   Почти едновременно с втория концерт на легендата от PINK FLOYD Roger Waters в София (4 май, з. "Арена Армеец") на българския книжен пазар ще излезе и книга за бележития музикант. 

   "Роджър Уотърс - Човекът зад стената" от Дейв Томпсън ще се появи от издателство "Сиела" и вече може да бъде поръчана предварително от този адрес с 20% отстъпка. Коричната цена е 15 лв., книгата е от 230 страници. Анотацията ѝ гласи:

Джордж Роджър Уотърс е английски музикант, основател на легендарната прогресив рок група „Пинк Флойд”. В нея Роджър е концептуален лидер и основен текстописец, а с изумителния си талант успява да запише едни от най-добрите албуми в историята на рока. Уотърс е силен характер и смел човек, а повече за това може да прочетете в настоящата автобиография.

Дейв Томпсън проследява в детайли съдбата на една жива легенда – Роджър Уотърс!

В биографичната книга "Роджър Уотърс - Човекът зад стената" е разкрита борбата на рок-идола най-вече със себе си, но и с колегите му от групата, с феновете, с рамките на музикалната индустрия, с всички бариери, всички тухли, които животът му трупа по пътя към успеха. Роджър ще зарадва феновете си с турне из цяла Европа, а в България ще бъде на 4 май 2018 година.

Незабравими негови песни, които ще се слушат от децата на нашите деца:

1.Стената.

2.Хей, ти.

3.Време.

За някои той е лицето на класическите Pink Floyd.
За други той е силният характер, който стои зад някои от най-великите албуми на рока.
Смятан е за един от най-оригиналните текстописци от едно поколение, което буквално прелива от таланти.

За всички обаче Роджър Уотърс си остава загадка – рок звезда, която бяга от звездния статут и се бунтува срещу него."Роджър Уотърс. Човекът зад Стената” е първата пълна биография на легендарния музикант.
Тя проследява живота му от следвоенна Великобритания до множеството войни, които той самият води с другите от Pink Floyd, с публиката, с музикалната индустрия, с Маргарет Тачър и най-вече със самия себе си.
Изпълнена с фактология и ексклузивни интервюта с, книгата на журналиста и музикален критик Дейв Томпсън руши стената, изградена около Роджър Уотърс тухла по тухла, разкривайки истинския характер на човека, който я е построил.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".