Изпълнението на Alexi Laiho и сто китаристи в Хелзинки ще бъде предавано на живо

12 авг 2015, 11:45 ч. 790 / 7 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, фронтменът на CHILDREN OF BODOM Alexi Laiho е композирал песен по поръчка за Хелзинкския фестивал, която ще бъде изпълнена на живо на Площада на Парламента във финландската столица от него и 100 други китаристи. Събитието, под надслов "100 Guitars From Hell", ще се състои този петък, 14 август. То ще бъде предавано на живо онлайн на този адрес от 18:00 ч. българско време. Стоте избрани музиканти са разделени на пет групи, всяка от които ще изпълни отделна част от композицията.

 

cob-live-sofia

още за:

Alexi Laiho


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".