Изработете обложката на следващия сингъл на SONATA ARCTICA

22 юли 2009, 18:25 ч. 112 / 2 5
пред./следв.
SONATA ARCTICA обявиха състезание сред феновете си за направа на артуърка на предстоящия им сингъл "Flag In The Ground". Към песента ще бъде заснет и видеоклип. Победителят, освен честта да е автор на изображението, красящо диска, ще спечели билети за концерт на групата на една от датите на предстоящото им турне, както и среща с музикантите. Участниците, класирани на второ и трето място, ще получат различен мърчандайзинг на SONATA ARCTICA с автографи. Изпращайте своите предложения до 10 август на имейл адрес SonataArctica@nuclearblast.de. Файловете трябва да са във формат JPEG с резолюция 300 DPI в RGB-разцветка и с размер 20х20 см.

още за:

Sonata Arctica


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 1.08.2009 13:30:32 отговори + 0 0
Tony Kakko: "The song is called 'Flag In The Ground', which also going to be our video song. It's an uplifting story about a young couple fighting their way to freedom and their own land in North America back in early 1800s." - нямаше да е зле ако това беше влязло в новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2009 23:48:51 отговори + 0 0
Сигнатура на фалически символ,издържан в добрите традиции на натурализма ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2009 00:06:48 отговори + 0 0
Вече им изпратих своя вариант Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 22.07.2009 19:00:52 отговори + 0 0
ьахаахахах
съдейки по обложките им..найстина им трябва някой свестен художник.
Ще взема да миксирам Бат Бойко с танцуващия с вълци и ще стане чук работата!
Ама ще им я пратя в .bmp и ще е 1064 на 800 резолюция та да видят мощта на батко им Бойко :р
пфу.. колко дразнят с такива им изцепки не знам защо, но винаги избират нещо, което да е съвсем различно от имиджа на досегашните обложки...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 22.07.2009 18:27:13 отговори + 0 0
Очакваме противниците на чуждиците да ни погнат за "артуърка", "имейла", JPEG-а, DPI-я и RGB-то :-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".