NILE разкриха името на новия си албум и дати за европейското си турне

22 юли 2009, 20:42 ч. 258 / 2 4
пред./следв.
NILE определиха "Those Whom the Gods Detest" за заглавие на предстоящия си нов албум, който ще излезе през есента от "Nuclear Blast Records". През ноември и декември американските "египтолози" ще се отправят на европейско турне, което, за съжаление, включва само дати в Западна Европа. Засега ни остава утехата, че гледахме NILE на живо в България през септември 2008 г.

още за:

Nile


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 23.07.2009 20:02:10 отговори + 0 0
толкова качественна група в бруталния бизнес лесно не се намира!трябва да се чуе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arg 23.07.2009 12:55:31 отговори + 0 0
ТОЗИ ОТКОГОТО БОГОВЕТЕ СЕ ОТВРЪЩАВАТ !!
Мн добре звучи, ще ме изненада една концепция да праснат, макар,че не ми се вярва много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 23.07.2009 02:05:25 отговори + 0 0
OMFG, точно цъкнах линка и уинампа ми реши да пусне "what can be safely written"!!! Какво ми остава освен да чуя целия албум:>(и днес май няма да се спи поради тия изроди) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 23.07.2009 00:25:42 отговори + 0 0
Ра да ни е на помощ!!! Иначе много жалко, че няма да минат през България този път... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".