Изрисуваха блок във Варшава с визия на AC/DC за промоцията на албума "Power Up"

23 дек 2020, 09:03 ч. 864 / 7 1
пред./следв.

   Мнозина от нас вероятно мислят, че група като AC/DC не се нуждае от реклама, особено когато издаде нов албум след дълга пауза... Законите на бизнеса обаче не работят така.

   Творбата със заглавие "Power Up" (поръчай онлайн) излезе на 13 ноември. И след като легендарните австралийци не могат да я промотират с турне (заради пандемията от коронавируса), те стартираха оригинална международна рекламна кампания под мотото "#PWRUP the World".

   В столицата на Полша Варшава AC/DC са наели група художници, които преобразяват цял жилищен блок с изображение на бандата. Може да видите резултата по-долу, както и кратко видео от създаването на визията:

 

 

ac/dc варшава

още за:

Ac/dc


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хах 23.12.2020 09:14:02 отговори + 10 5
Май им се е получило малко по-добре от цветните петна по блоковете в Каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".