Гледайте новото видео на K.O.R.A. "Whatsoever a Man Soweth"

23 дек 2020, 10:00 ч. 652 / 6 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От K.O.R.A. представиха новия си видеоклип

“Каквото сееш, това ще и пожънеш”.

Зазвуча от K.O.R.A. в най-новия им видеоклип към песента “Whatsoever A Man Soweth”.

Вдъхновение за тази песен идва от основния вселенски закон за кармата. Песента е част от вторият им студиен албум - Inception, който е пуснат за свободно слушане на youtube каналът им. 

Защо групата избра акустична песен за своето завръщане в обновения състав?

Годината беше не лека за всички, точно поради тази причина, бандата се спря на емоционална и силно заредена песен, с която да покаже че цялата отговорност и всички възможности са в нас самите и нашите действия. 

За новата версия на песента отново се е погрижил Петър Братанов (Pepinio) в своето студио Pepinio Records. Снимките на видеото са направени в студио Мега Хром, а неговата изработка е дело на талантливия вокалист от 40 Days Later - Георги Спиров. 

 

 

още за:

K.o.r.a.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 23.12.2020 19:28:29 отговори + 1 0
Ето тук са обяснени много хубаво всичките случаи, не знам дали сайтът имаше някакви ограничения за линковете, но ако ме пуснат да го постна, препоръчвам всички интересуващи се да погледнат, никога не е късно човек да се дообразова, още повече че в българския език има наистина сложи казуси със запетята, аз ги научих всичките чак като учех за изпита по Синтаксис в университета.
https://pavlinav.wordpress.com/2010/11/08/запетая-пред-съюза-“и”/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бива ли? 23.12.2020 10:23:55 отговори + 6 0
Да пращаш ПР съобщение с грешен пълен член.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.12.2020 11:20:26 + 5 1
Аз видях две сгрешени членувания и поне една запетая, и то от бегъл поглед, без да се опитвам да вниквам. За стилистичните проблеми в текста изобщо да не отваряме дума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бива ли? 23.12.2020 12:12:01 + 4 0
Възможно е. Аз най-често като видя някоя елементарна правописна грешка и спирам да чета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 23.12.2020 12:13:40 + 1 0
@ Trapeze. Така и така сме на темата... В твоя пост си сложил запетая преди "и". Вметнат израз ли е или може би заради повтореното "и"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бива ли? 23.12.2020 12:22:13 + 0 0
Kveben, запетаите почти не ги броя. Не говоря за коментарите, а за ПР съобщения.
Обаче "който е пуснат за свободно слушане на youtube каналът им". Това е много левашко. Кой е пуснат? Даже имаш "който". И за какъв дявол слагаш пълен член на канала? Извинявам се - на каналЪТ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 23.12.2020 13:55:47 + 0 0
Бива ли?
Абсолютно, за пълнияТ член нямам никакви възражения. Но видях, че Trapeze е сложил една запетая преди едно "и" и се зачудих защо. Надали е било грешка, интересно ми стана по кое правописно правило действа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.12.2020 18:03:19 + 0 0
Защото иначе е грешно, правилното е някакъв вид сложни изречения от 2ри клас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.12.2020 19:21:08 + 3 0
@Kveben
Това е сложен съюз "и то" с присъединена конструкция, пред него винаги се пише задължително запетая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".