Изявление на "MOONSPELL Street Team Bulgaria" за инцидента на афтърпартито с групата

3 окт 2012, 09:30 ч. 685 / 7 21
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Здравейте, приятели,

   Искаме да се обърнем се към всички фенове на MOONSPELL, които дойдоха на афтърпартито вчера.

   Като администратори на настоящата група и като организатори на въпросното афтърпарти преценихме, че е редно да споделим с Вас няколко неща. Не искаме да влизаме в пререкания с никого, нито да се оправдаваме. Искаме да кажем каква е нашата гледна точка за събитията след концерта снощи. Споделяме я с Вас, защото собствената ни равносметка показва, че към днешна дата се чувстваме отговорни единствено пред групата и пред Вас.

   Идеята да организираме афтърпарти беше продиктувана от огромната ни любов към MOONSPELL и от стремежа ни да прекараме колкото е възможно повече време близо до тях. Искахме да споделим това изживяване с всички останали фенове, които ги обичат и ценят. Надявахме се всички заедно да им покажем, че България е място, където си струва да се връщаш.

   Уговорката за партито беше направена директно с MOONSPELL и се базираше изцяло на нашите лични отношения с тях. Партито нямаше никаква комерсиална цел, затова приехме, че съгласието на групата е достатъчно.

   Не сме имали за цел да игнорираме или да заобикаляме никого. Направихме събитието публично и му дадохме колкото се може по-широка гласност. Приехме и осигурихме съдействие от/на всеки, който имаше интерес и прояви съпричастност.

   Ние сме обикновени фенове - като всеки един от Вас. Смятаме, че всеки фен на MOONSPELL имаше право да бъде на това афтърпарти. За нас музиката никога не е била и няма да бъде бизнес. Затова се надяваме за в бъдеще да успеем далеч по-успешно да стоим на страна от всяко съревнование в тази област. Защото този тип отношения дълбоко не ни интересуват.

   Искаме да се извиним на всеки един от Вас за разочарованието, което сте изпитали.

   Искаме да благодарим на бар Black Lodge за коректното отношение, което показаха към нас.

   Що се отнася до MOONSPELL, искрено вярваме, че те ще запомнят други, далеч по-ценни неща от този ден.

   Росица Ангелова/MOONSPELL Street Team Bulgaria
   Борислава Хинчева/MOONSPELL Street Team Bulgaria
moonspell street team bulgaria


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чукундур 3.10.2012 12:01:18 отговори + 0 0
Eeee, дайте нещо по-конкретно- имена, ЕГН, скайп, телефон, адрес на персоните, отговорни за тази страхотна селяния. Да им поблагодаря лично, така да се каже
Няма такава излагация. Да не говорим какво унижение за групата, подкараха ги кат овце...
I don't want to live on this planet anymore!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Росица Ангелова 3.10.2012 11:53:37 отговори + 0 0
Искам да внеса едно много важно уточнение: никой от Moonspell Steet Team Bulgaria с никого не се е бил. Само имахме "удоволствието" да присъстваме на тази безценна сцена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 11:41:33 отговори + 0 0
Обясняват се пре-дълго, а нищо не казват, женска му работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 3.10.2012 11:32:48 отговори + 0 0
Много е просто:
Муунспел са се уговорили с фен-клуба да направят афтър-парти. И това и са направили, отишли са си след това на свои разходи в Блек Лодж.
Лауд Консъртс разбират за това и някой им казва, че едва ли не "MOONSPELL Street Team Bulgaria" ще им гепят групичката. Лауд Консъртс се взимат на сериозно и решават, че това е против договорните отношения.
Една тяхна представителка отива там и почва да размахва пръсти на групата да си тръгва от там, друга представителка на "MOONSPELL Street Team Bulgaria" отива и я зашамарва, другата отвръща и до там.
Групата започва да обяснява на Лауд "Ние искаме да останем тук, тук ни е яки, тук сме при феновете". Лауд обясняват "Няма да си получите хонорара ако останете". Фернандо и компания напускат кротко клуба и биват ескортирани...

Цирка е ПЪЛЕН
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 3.10.2012 11:25:19 отговори + 0 0
Буря в чаша вода май е станала.
Някой ошамарил някого и всички си придават епична важност, изявления пишат и не-знам-си-какво още. Ще речеш, че Иран е нападнал Израел и светът е на прага на Трета Световна.
И май накрая ще излезе, че никой в случая не е прав. От една страна Лауд са промоутър на концерта и не е редно феновете да организират някакви полу-официални събития през главата им, от друга страна пък и Лауд на какви толкова се правят... - Голям праз, че нек'ви хора отишли в нек'ва кръчма да пият с групата след концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sodom 3.10.2012 11:20:46 отговори + 0 0
Кажете да разберем какво е станало. Кой пореден бизнес-капут се е осрал в нашата любима, селска страна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 11:08:07 отговори + 0 0
айде някой очевидец да разкаже кво е станало

но без "епитети" и оценки и без да взима страна:

видях това и това, после стана това и това

толкоз

или понеже сме в Булгаристан няма начин да се появи такъв преразказ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 3.10.2012 11:07:55 отговори + 0 0
Да мълчиш искам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 11:04:35 отговори + 0 0
MESHUGGAH

Не беше там, така че още по - тихо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 3.10.2012 10:56:30 отговори + 0 0
carpe_diem - 2012-10-03 09:55:10
и какво е станало? така и не става ясно за какво се извинявате... отначало човек би останал с впечатлението е е станал бой между пияни и смръдливи металисти, ама май не е било баш така...

Боков, без да се изказваш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дамаджан Гроздов 3.10.2012 10:55:45 отговори + 0 0
Колкото по-малка една държава, толкова повече комплексирани малоумници с мания за величие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Беглеца 3.10.2012 10:42:03 отговори + 0 0
Бегло! На бегли неща ли ще си играем или на точни? Никой не каза точно и ясно в прав текст какво точно е станало, а само някви подмятания и загадки както всичко в Бг! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:40:46 отговори + 0 0
Абе братя и сестри, каква музика, какви фенове, какви идеали?! Кинтите стоят зад всичко! Тия от Лауд се уплашиха, че някой ще им открадне групата и евентуални бъдещи концерти и дойдоха да си я приберат по най-тъпия и селски, но типичен и показателен нашенски начин... Т'ва е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:25:27 отговори + 0 0
За питащите - http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22731& тук последния абзац бегло споменава за какво става дума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:21:29 отговори + 0 0
" Срещата бе прекратена преждевременно от нелеп инцидент, за който думата "сбиване" е малко пресилена. Няма пострадали и материални щети, а вероятно в скоро време българският "street team" на MOONSPELL ще пусне и официално изявление по повода. "
...ЕДНА новина за Moonspell преди тази, неразумни, мързеливи юроде
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2012 10:21:08 отговори + 0 0
Лауд дойдоха, взеха групата, защото никой не ги бил уведомил за афтър партито и направиха панаира. Селяни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фифу 3.10.2012 10:13:24 отговори + 0 0
Искам да задам същия въпрос, който задава и carpe_diem Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:12:53 отговори + 0 0
Някой и някой друг са си плеснали по един шамар, и хората са прекратили афтърпартито. Много свиреп инцидент!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:09:43 отговори + 0 0
Абсолютно нищо не разбрах...

Баси безсмисленото изявление.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2012 10:05:48 отговори + 0 0
да - това все едно го е писал екип съветници на Серьожата Станишев - много думи и накрая нищо не става ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 3.10.2012 09:55:10 отговори + 0 0
и какво е станало? така и не става ясно за какво се извинявате... отначало човек би останал с впечатлението е е станал бой между пияни и смръдливи металисти, ама май не е било баш така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".