Официално е - TUXEDOMOON отново в София на 4 ноември

3 окт 2012, 09:13 ч. 321 / 4 1
пред./следв.
"DerCircle" разпространиха следното съобщение:

   Година след запомнящата се първа среща с българската публика, TUXEDOMOON се завръщат за нов концерт на 4 ноември в клуб "Mixtape 5". Търсещи, променящи се, импровизиращи, TUXEDOMOON още веднъж ще предизвикат нашите звукови и визуални възприятия. В момента, Steven и Blaine работят по музиката на нов танцов спектакъл на хореографа Thierry Smits в Брюксел. Есенното турне 2012 отбелязва 35 години от създаването на TUXEDOMOON, а нов албум на групата очакваме през 2013. Билети за шоуто в София се продават в мрежата на Ивентим www.eventim.bg, на цена - 35 лева, 40 лева в деня на събитието.
Tuxedomoon в София

още за:

TuxedomoonDercircle


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.10.2012 22:08:02 отговори + 0 0
перфект Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".