Изявление на "Sofia Music Enterprises" за концерта "The Wall Live"

2 сеп 2013, 15:09 ч. 482 / 12 20
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   София Мюзик Ентерпрайсис поднася извиненията си на всички, закупили билети на стойност 90 лв в сектор Б, чиито места са били с ограничена видимост. „Ние бяхме предвидили този проблем и с тази цел първите пет реда в сектора бяха блокирани за продажба – заяви Иван Несторов, управител на София Мюзик Ентерпрайсис. – За съжаление платформата за прожекции на мултимедията, издигната от екипа на Роджър Уотърс, се оказа по-висока от заявената и този факт ограничи видимостта на зрителите, закупили билети и в редовете между 6-ти и 10-ти“.

   Обърнахме се към фирма Ticketpro с молба да осигури допълнителни стюарди, за да дислоцират хората на други непродадени в сектор Б места, които бяха значително повече от тези с влошена видимост. За съжаление някои от зрителите не са пожелали да се преместят и не са могли да изгледат добре спектакъла. София Мюзик Ентерпрайсис иска да се извини на всички тях за причиненото неудобство.

   Друг проблем се оказа забавения пропусквателен режим във ВИП входа на стадион „Васил Левски“. В последния момент стана ясно, че президента на република България Росен Плевнелиев има желание да посети концерта. От съображения за сигурност Националната служба за охрана (НСО) монтира детектор за метали на ВИП входа, което забави достъпа до стадиона и изнерви много зрители. София Мюзик Ентерпрайсис уточнява, че този проблем е извън нейната компетентност. Все пак по наше настояване от НСО реагираха сравнително бързо и отвориха втори вход за достъп, така че се надяваме никой да не е пропуснал началото на шоуто.

   В крайна сметка датата 30 август ще остане завинаги в сърцата на българските музикални фенове. Концертът на Роджър Уотърс на Националния стадион „Васил Левски“ бе събитие, което развълнува и събра на едно място няколко поколения, израснали и очаровани от вечната музика на Пинк Флойд. Спектакълът The Wall бе представен у нас с пълния му блясък, предизвика възторжени отзиви и безспорно ще се нареди сред най-грандиозните музикални събития в историята на България.



   "The Wall Live" премина за първи, и най-вероятно за последен път през страната ни на 30 август. Десетки хиляди души съпреживяха уникалния спектакъл, снимки от който може да разгледате в нашите фотогалерии.
The Wall Live


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shantavelo 7.09.2013 23:06:07 отговори + 0 0
А тези с билети под кулите с тонколони по трибуните, какво да кажат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичко Гошо 5.09.2013 23:55:20 отговори + 0 0
СМЕ пак се насвиниха с кинти,а екипите работили ЗА тях имат да взимат пари, още от АПРИЛ месец !!!!
Ненаяли се ши....ци,ей това са ''великите'' СМЕ-х !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.09.2013 11:38:41 отговори + 0 0
Колкото за президента, правилното е било СМЕ да му откажат достъп. Като е искал да ходи на концерта да го е обявил по-рано или може би не знае, че където отиде носи със себе си допълнителни мерки. Да се беше сетил по-рано. Ама нали сме България, щом поиска нещо президентът, трябва да му се угоди, ако ще и в последния момент да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2013 11:15:57 отговори + 0 0
Не е така Гошо! Тия с билети от 65 лв. са били облагодетелствани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

George 3.09.2013 00:34:31 отговори + 0 0
Имаше още един проблем.....на терена се продаваха билети от 100 лв. и 65 лв. съответно за терен 2 и терен 3...в последствие се оказа, че двата терена са обединени и закупилите билети от 100 лв. се оказаха, меко казано, "прецакани"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2013 19:00:08 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-09-02 18:54:55
Трябва да си имат отделен вход за по-особени посетители, да не спират другите хора, които си влизат без НСО.

Ха-ха-ха, ти изби рибата. И да влезе президента с НСОто от отделен вход нали пак ще проверяват останалите във ВИПа за оръжение, бе умник
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 18:59:17 отговори + 0 0
Господарят МРАКОБЕС
Шамар, ти ли си, бе?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 18:58:51 отговори + 0 0
Както и отделен вход за по-бавно вървящи хора. И отделен за хора с деца, щото и те бавят.
Също и отделен вход за хора без багаж, които по-бързо ги проверяват и отделен вход за хора с багаж, които по-бавно ги проверяват.
Отделен вход за дебели и слаби. Тези за дебели да са няколко - според дебелината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 18:54:55 отговори + 0 0
Трябва да си имат отделен вход за по-особени посетители, да не спират другите хора, които си влизат без НСО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Господарят МРАКОБЕС 2.09.2013 17:54:39 отговори + 0 0
Значи ето какво:
София Мюзик Ентерпрайсис,
Джордж Уотърс,
Стената,
президента Плевнелиев и тъпото му НСО,
Ticketpro,
ВИП входа на стадион „Васил Левски“,
и всички други замесени в тази каша са подчинени и роби на Господарят МРАКОБЕС!
Преклонете ми се незабавно или ще погълна завинаги и необратимо вашата биомаса!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2013 17:30:26 отговори + 0 0
Невзрачен си ти. И жалък. Бях точно пред централня вход, когато президента излезе. Направи го така, че изобщо да не търси внимание спря се само за малко да отвърне на някакъв човек, който го поздрави.
А жалки форумни драскачи като теб ще са си жалки форумни драскачи цял живот.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 2.09.2013 17:20:34 отговори + 0 0
Президента наш пак се е проявил...като си невзрачен и не те забелязват - бам, инсталирай метални детектори, скенери и т.н, пречи на нормалните хора за да те видят какъв си важен мъж.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 17:03:55 отговори + 0 0
ми защото на терена м/у зоните можеше да се преминава свободно.що се отнася до президента той може да ходи къде си иска на частни посещения ама откаде на каде НСО ще нарушават спокойствието на хората с некви тъпи скенери. ако е официално посещение-ок...те да не са му частна охрана или кво? половината стадион с некав олигофрен да се съобразява....ай... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Васил Савов 2.09.2013 16:33:18 отговори + 0 0
Концерта си беше велик. За него коментар нямам, просто трябваше да се изживее.
Имам един отворен въпрос към организатора, тук - може ясно да се види как на терена има 3 зони съответно 180/100/65 лв. Убеден съм че на терена имаше 2 зони, и беше така че хората платили 100 и 65 бяха на едно и също място. На кратко въпроса ми е ЗАЩО ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 16:32:25 отговори + 0 0
Това не беше единствения проблем в същия сектор. На много редове имаше билети с номера на места, които изобщо не съществуват.Обикновено човек си купува определено място по конкретна причина, например невъзможност да стои прав по здравословни причини. Но дори и да няма конкретна причина щом има различни категории места на различни цени редно е да се спазват. Започвам да разбирам защо на последните големи концерти всеки си търси точното място като в опера.
Иначе концерта беше невероятен във всяко отношение, и като визия и звук, и като емоция, обаче заслугата за това не е на организаторите а на Роджър Уотърс...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2013 16:07:06 отговори + 0 0
Въобще не ме интересува кой къде и колко е висял, глупако. Просто като видя глупост като твоята и не мога да не я поправя. Не съм вдлъбнат като теб, за да общувам с дупето си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 15:59:49 отговори + 0 0
Смотльо, това го кажи на хората, които са висяли като паяци по входовете! Защо не отидеш да им извъртиш по един дудук на твоя президент и на НСО? А може и да им се дупнеш по веднъж, може и това да е част от процедурите им, знаеш ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 15:54:48 отговори + 0 0
А бива ли си да си тъп, тъп та чак вдлъбнат?
Президентът се пази от НСО и си има процедури. Те изискват в такива случаи да се сложи детектор.
Да не мислиш, че преди всяко мероприятие гардовете специално го питат колко го е страх и тогава решават да има детектор или не.
Тук просто бъка от умници
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 15:50:19 отговори + 0 0
Бла, бла, бла...преведено на прост, разговорен език: битият - бит, е..ят - е..ан, извиняваме се, но ви благодарим за парите и (не)разбирането.
А президента от кого и какво точно се страхува, че чак метал-детектори да се инсталират? Палячовщина и ганьовщина everywhere...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 2.09.2013 15:49:55 отговори + 0 0
Трябва да призная факта, че това беше най-добре организираният концерт на СМЕ, на който съм присъствал. Както добре знаем, те често пестят разходи за допълнителни стюарди и повечко отворени входове, допълнено с факта, че нямат разпродадено събития, просто защото продават билети, докато някой иска да купува, без да им пука, че се дублират места. И предвид това цялостно надменно и арогантно отношение на собствениците към техните клиенти винаги купувам в последния момент и от най-евтините билети! Но останах очарован от бързото влизане и излизане от стадиона, много добрата видимост и всичко останало за може би най-якият концерт на който съм присъствал. А може би за това ми впечатление основна причина е, че 65-левовата зона, за която бях купил билети, беше далеч по-широка и в този смисъл по-близка до сцената от първоначалната схема. Били сме повече единомишленици отколкото организаторите са очаквали Така е: макар и рядко това, че не знаеш за какво точно даваш пари за концерт в бг има и своите добри страни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".