Izzy Stradlin и Matt Sorum записаха съвместна песен

30 юни 2016, 13:42 ч. 488 / 2 2
пред./следв.

   Бившите членове на GUNS N' ROSES Izzy Stradlin (китара) и Matt Sorum (барабани) записаха съвместна песен, която се казва "FP Money". Парчето, продуцирано и миксирано от JT Longoria, ще бъде издадено през юли. В записа участват още: Damon Fox - клавишни, Tony Babylon - бас и Rick Richards - китара. Stradlin, който е автор на композицията, изпълнява и вокалите.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 30.06.2016 21:44:31 отговори + 1 1
Дайте да я чуем. Това са истинските Гънс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 30.06.2016 22:20:04 + 0 0
Веднага ще ти дам да чуеш песен, която ще излезе юли. Веднага след като ти ми дадеш числата на тотото от първия тираж през юли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".