Китаристът Izzy Stradlin (екс-GUNS N' ROSES) издава нов албум

7 дек 2009, 01:14 ч. 187 / 5 5
пред./следв.
Новият албум на бившият китарист на GUNS N' ROSES Izzy Stradlin, озаглавен "Smoke", ще се появи около средата на месеца в дигитален формат чрез "iTunes". В записите за творбата участват още басистът J.T. Longoria, китаристът на JU JU HOUND Rick Richards, барабанистът Taz Bentley (екс-REVEREND HORTON HEAT) и Timo Kaltio (съавтор на две от песните). Чрез YouTube-клипа по-долу може да слушате откъси от парчетата "Breathing" и "Nothing on Me".

още за:

Izzy Stradlin


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2009 19:50:28 отговори + 1 0
Гънс не е Гънс без Изии и никога няма да бъде.Ако ще да се обединяват,разединияват Аксел и Слаш 100 пъти, без Изии- не е става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 7.12.2009 15:59:41 отговори + 0 0
Изи,Мизи ,ама ти си бачкатор и те знаят само в квартала ти.


В Сол сийк ги има всичките албуми,дори и тези които не са издавани
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 7.12.2009 11:09:39 отговори + 0 1
Той Izzy има сума албуми издадени, дето никой не ги е слушал...
Само да допълня, че Timo Kaltio беше китарист на Cheap And Nasty - групата на Nasty Suicide след разпадането на Hanoi Rocks в края на 80-те)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2009 11:07:24 отговори + 0 0
както беше казал няакой - тия в тая група всичките са Изи, Дизи, Мизи, Бизи ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 7.12.2009 09:34:26 отговори + 2 0
Ехеее - Izzy - да послушаме малко истински rock'n'roll... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".