James Hetfield ще направи кино дебют във филм за серийния убиец Тед Бънди

13 фев 2018, 10:30 ч. 1888 / 5 1
пред./следв.

   Фронтменът на METALLICA  James Hetfield ще направи "драматичен" дебют на големия екран с епизодична роля в биографичен филм за серийния убиец Тед Бънди. Музикантът ще се превъплъти в пътния полицай Боб Хейуърд в лентата със заглавие "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile". Това е първият служител на реда, който е арестувал престъпника.

   Наред с Hetfield във филма ще участват и Зак Ефрон, Джим Парсънс и др. Режисьор е Джо Берлинджър, който е ко-продуцент и режисьор на документалния филм "Metallica: Some Kind of Monster". Предстои да бъде обявена дата за премиера на лентата.

 

james hetfield



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Димо от Мастило 13.02.2018 17:56:23 отговори + 9 9
А па Ларс не е зле да си фане учител по барабани най-накрая. Червив е от пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".