James Hetfield свири с китара с български флаг

15 юни 2010, 06:14 ч. 904 / 10 67
пред./следв.
По време на концерта на групата на 14 юни в Мадрид, Испания фронтменът на METALLICA James Hetfield излезе на сцената с китара, на която имаш стикер с българския трибагреник с герба на страната ни по средата. Това се случи в края на шоуто по време на изпълнението на песните "Am I Evil" и "Phantom Lord", точно преди последната песен Seek n' Destroy". В началото на годината METALLICA подканиха всички свои фенове да им изпратят различни подобни стикери с каквото сметнат за интересно. Официалният български фенклуб на бандата "Harvester of Sofia" изпрати точно тази лепенка с българското знаме, което, както се вижда, се е харесало на James и заема централно място върху китарата му. Остава да видим това и на живо в София след по-малко от седмица, когато на 22 юни бандата ще забие като хедлайнър на първата вечер на фестивала "Sofia Rocks".
   "Harvester of Sofia" припомня, че организира парти преди феста. То ще бъде на 21 юни в столичния "RBF Club" от 20:00 ч. Ще има две групи, които ще забият кавъри на METALLICA и други банди, както и свои авторски парчета. Едната е HATE CAMPAIGN, а в другата ще се съберат няколко членове на популярни софийски групи специално за партито. Кои са те – ще видите на 21 юни.



Коментари   (67)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodomizer 24.06.2010 23:30:52 отговори + 0 0
и още нещо, ако наричаш менуор МУЗИКАЛНО НЕДАРОВАНИЕ, сравни ТЕХНИКАТА им с твоите любими титани лед цепелин. И не ми минавай тънко, не ми казвай, че имат прости акорди или нещо от тоя сорт, защото и аз и ти знаем какво могат и демонстрират. Преди да залаеш - да, трябва да демонстрираш какво можеш, стига да не ставаш нахален. А те го правят. Няма да се занимавам да ти давам доводи сега, просто се замисли и стига си писал безмислени, недомислени постове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomizer 24.06.2010 23:26:36 отговори + 0 0
E,не. Ти , Stavrogin , си човек, който има толкова правилно и ТООООООООООООООООООООООООООЛКОВА неправилно мнение. За металика няма какво да си говорим, напълно прав си, евтина стимулация за позиорските хуйове, които са готови да дадат 120 лева заради 3-4 от най-слабите албуми на металика. Но, виж, да говориш че хора,които пеят за чест, верно приятелство, битка рамо до рамо, истинска любов, велики отминали времена и гордост, че са инфантилни е просто недопустимо. Смятах, че имаш високи морални ценности, за да уважиш гореспоменатите. Но, уви, брато, ако това смяташ за детско е интересно защо, подяволите, ти не си от онези продажни малки фенчета, които са готови да дадат 120 лева за най-позиорско прокламираната музика.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

габи 24.06.2010 10:15:30 отговори + 0 0
Как да очакваш да харесат Металика хора, които слушат инструментали за наркомани от по 10 минути Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ейзанет 21.06.2010 10:58:38 отговори + 0 0
Тоя па ****** Stavrogin - музикални недарования.Много си плитък, драги...отчайващо плитък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

яаогвя 21.06.2010 10:18:24 отговори + 0 0
не се отчайвай малко детенце металика пак ще дойдат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.06.2010 14:50:57 отговори + 0 0
мн жалко аз съм малко дете с баща ми искахме да отидем на METALLICA но неможем аз много съм тъжен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 19:08:13 отговори + 0 0
Айде стига тролили бе мамавидеба!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 18.06.2010 16:17:01 отговори + 0 0
добре бе Ставрогин, кажи ги кои с тия невроятни музиканти и носители на пламъка на мъдростта, които слушаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 15:50:05 отговори + 0 0
Добре бе, идиот ли си или какво? Вземи, вместо да ПОВРЪЩАШ ПРОСТОТИИ срещу групите, напиши някаква обосновка. Просто нямаш такава и само досаждаш. Смешко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 18.06.2010 15:32:16 отговори + 0 0
За радост от любимите ми групи само Лед Зепелин и други титани от 70-те са събирали тълпи, но тогава времената са били съвсем други.Повечето от съвременните ми любими групи си забиват пред камерна публика, аз поне в днешно време не се сещам за стойностни неща, свирени по стадиони, сещам се за фалшиви безумия като Ролинг Стоунс или Мадона, инфантили като Мановар, меркантили като Кис или Ю ТУ,и други музикални недарования като Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Не съм 18.06.2010 15:18:10 отговори + 0 0
Нито съм хейтър, нито ловър, но е ясно какво са си казали пичовете от katehizis, като са публикували тази новина - Гле'й сега к'во става /протривайки ръце като джужето Хаяско/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 15:08:10 отговори + 0 0
Ами има ли смисъл да се отрича! Както и за Металика няма смисъл да се отрича, че са добри в събирането на тълпите... А това, което са ми давали на мен някои групи е било толкова от предостатъчно, че тълпи въобще не са ми били нужни.

С тази намеса и споменаването на Джексън исках да намекна леко, че този НЕУСПОРИМ факт за талпите почва да предизвиква сямх вече, ама дали някой ме е разбрал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 15:03:19 отговори + 0 0
Сам казваш, че Джексън е бил добър в това, което правеше. Друго не ми трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 14:56:35 отговори + 0 0
Майкъл Джексън беше в пъти по-добър от Мекалика относно тълпите? И това какво трябва да значи? Че е бил добър ли? Определено в музиката която правеше беше добър, а за мен лично какво трябва да значат тия тълпи и зашеметяващи цифри публика след като не съм му фен? АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 14:40:22 отговори + 0 0
Ставрогин, продължаваш да не казваш нищо важно. Замълчи.

И, бтв, аз на Metallica не съм фен. Само да спомена.

А коя от перфектните ти любими групи събира такива тълпи? Само да питам, защото е важно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 18.06.2010 13:56:47 отговори + 0 0
Ставрогин, кажи ми тогава няколко от твоите любими банди, които са толкова перфкетни и непорочни спрямо феновете, за да видим кое ти смяташ за ок, и ко не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставрогин 18.06.2010 13:50:32 отговори + 0 0
В музиката, човече, не всичко е въпрос на лична преценка, въпрос на лична преценка е дали нещо ти харесва или не,разликата между двете неща е огромна,ако нещо ти харесва това не значи, че то е непременно онова, което ти мислиш, че е и си представяш за него. Ако ти харесваш Металика, ок, аз уважавам това, но това не значи, че трябва да съм толерантен към всяка простотия продуцирана от тази група, в музикален или немузикален аспект, само и само да не засегна някакви фенски нагласи! а лепенето на лепенки с няква перфидна меркантилна цел ми дойде прекалено, това вече е няква форма на девиация от музиката, която аз не приемам, щото много се напъвам да се сетя коя от моите любими групи използва такива евтини прийоми, за да привлече внимание и се сетих само за една!И кво целят с това, да кажат ей на ние сме част от вас, самият факт, че стремят да демонстрират, че са част от феновете си е достатъчно показателен, че това са едни самозабравили се хора, които се смятат за нещо повече от онези, които са под тях, /в буквалния смисъл, под сцената/ и видите ли какъв акт на съпричастност и благоволение към феновете е това, ей тва ме ядосва- високомерното отношение от страна на човек, който вероятно, както казах вече, няма и килийно образование и култура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 13:39:05 отговори + 0 0
Ставрогин, продължаваш да се изразявааш с клишета. Точно това и очаквах, де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 12:53:07 отговори + 0 0
Stavrogin - 2010-06-18 09:14:26
Да бе тигре, сигурно за повечето неща си прав, дори и за музикалната култура, признавам си, не съм толкова широко скроен човек та да разбера величието на Металица и какъв знак на признателност към БГ е лепенето на нанционални символи по китарите, но пък поне имам толкова от другата култура, че да уважавам мнението на другите и да не ги обиждам и наричам "комплексари", "хейтъри", "малоумен" и там квото си изброил!

--------------
+ 1

Добре казано, Stavrogin! Ама тези, за които би било поучително коменарчето ти ще им е трудно да го осмислят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 18.06.2010 10:41:00 отговори + 0 0
Stavrogin
==========
стойностен, не означава задължително банда дето свири в мазето и я слушат общо 500 души. Щото аз така разбрах, че казваш...

В случая с музиката, всичко е въпрос на лична преценка, дали ти харесва, или не - а само времето ще покаже дали Металика са стойностни или не...макар, че аз мисля, че след като 30 години са на сцената, то времето си го е показло.
Джеймс няма нужда да се заиграва с БГ публиката, той е достатъчно известен, за да не се нуждае от допълнителни повдигачи...

А ето и текста, с който Метилка поискаха стикери то феновете си:

Metallica needs your help. We are in the process of decorating a couple guitars here at HQ for the upcoming World Magnetic Tour, and we could use a little something from everybody. We want to show off your town, your city, your village, your monument, your hood, absolutely any souvenir sticker from your area. Send it to us, and you may see it on a guitar played by the guys soon. It can be anything, as long as it is relative to your area. Thanks in advance, and yes, we look forward to all those off the wall stickers! See the attached pictures for a better idea of what we are looking for.

По твойта логика, чвек, каквото и да сложи или да си татуира, все ще е позьорщина или опит за мазнене?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stavrogin 18.06.2010 09:14:26 отговори + 0 0
Да бе тигре, сигурно за повечето неща си прав, дори и за музикалната култура, признавам си, не съм толкова широко скроен човек та да разбера величието на Металица и какъв знак на признателност към БГ е лепенето на нанционални символи по китарите, но пък поне имам толкова от другата култура, че да уважавам мнението на другите и да не ги обиждам и наричам "комплексари", "хейтъри", "малоумен" и там квото си изброил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 17.06.2010 22:17:18 отговори + 0 0
И на мен ми хареса това, че е лепнал трибагреника ни на китарата си, но защо тези хора от youtube толкова бързо са свалили видеото - не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.06.2010 19:41:00 отговори + 0 0
Ставрогин, не че нещо, обаче биеш на идиотски, малоумен, кретенски, *постави случаен синоним тук* снобизъм, който е характерен преди всичко за хора без достатъчна музикална или каквато и да е друга култура. Изразяваш се с клишета, не казваш собствени думи, правиш се на голямата работа, позьорстваш и досаждаш. Не те прегръщат достатъчно ли, какво? Защо си избиваш комплексчетата с негативни коментари в новините за всяка група, която свири пред повече от трицифрено число хора?
Сега, Metallica ЯВНО ти дължат извинение за факта, че са голяма група и си ухажват феновете - което е начинът да си голям изпълнител, бтв, но за нещастие тази несправедливост няма да бъде поправена. Горкичкият ти...
Бтв, голяма част от клишетата, които си използвал, освен че са клишета, са и абсолютни простотии. Сам се сети кои.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2010 11:47:17 отговори + 0 0
Бе,Ставрогин,какъв ти е проблема?Или в другите сайтове ,дето се правиш на голяма работа,вече никой не те ебава,а тук все още има хора дето ти се връзват!
Тъжна работа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставрогин 17.06.2010 09:19:29 отговори + 0 0
Аз не мразя нито Металика, нито Джеймс, те просто са ми смешни, безумно е да кокетничиш с феновете си заигравайки се с националната им идентичност само и само да впечатлиш няколко хиляди души, а израз на снобизим е да го правиш по такъв флагрантен, селски, евтин начин, имаше една чалгаджийка, не помня коя беше, имаше рокля с националния флаг, може би Ларс ще излезне с гащета в българския трикольор! А това, че цял свят те познава не е гаранция, че си някой, а в повечето случаи е тъкмо обратното, както винаги е било и вероятно ще бъде, повечето стойностни неща не получават признанието на масите, а няма как да е иначе щото хората които правят стойностни неща не си лепят лепенки по китарите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


And justice for all 17.06.2010 07:55:28 отговори + 0 0
Айдеееее стягайте се физичеки за най-голямото меле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arctica 16.06.2010 14:20:23 отговори + 0 0
Не знам кой е хейтър и кой е ловър, ама ще кажа две неща - изключително много ме зарадва новината за стикера с трибагреника и герба и фактът, че българската аудитория не се забравя лесно...
айде и ще се видим на 22-ри и нека пак да покажем коя е най-яката публика, независимо кой за коя група отива !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тонката 16.06.2010 11:56:45 отговори + 0 0
Тук ще си позволя лека вулгарност!
Надувайте ми ВУВУЗЕЛАТА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2010 11:45:51 отговори + 0 0
Stavrogin - 2010-06-15 09:05:55
тва популизма голяма работа, до онзи ден сигурно и понятие си е нямал къде е България, вероятно заради липсата и на килийно образование и култура, ма днес гордо вее българския флаг, голяма работа е Джеймс, няма що, по далеч от Мановар няма да я докара!
---------------------------------------------
Ставрогин,голяма работа е Джеймс-цял свят го знае!И отдавна я е докарал мнооооооого по-далеч от Мanowar!
А ти пък кой си,че да съдиш ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД и до къде ТИ си я докарал???Да се правиш на умник по форумите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2010 09:35:08 отговори + 0 0
Абе,хора,остават 6 дни до най-голямото музикално събитие в България,а вие сте седнали да се правите на умници!
Има други места в Нета,където да демонстрирате колко сте остроумни.Какъв ви е проблема какво си е лепнал Хетфийлд на китарата?Мен по-ме вълнува какво ще ми изсвири с тая китара след няколко дена...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НЕхейтърче 16.06.2010 01:19:39 отговори + 0 0
Дали е необходимо нямам идея, но е повече от очаквано за зрелия мозък. Върху група от ранга на Злите Хищници от село Долно Поврътково най-вероятно няма да се избълва жлъч (ако въобще нещо се избълва), виж върху група от ранга на Металика не съм много сигурна дали щеше да е нещо хубаво като показател ако ги нямаше тези коментари. И като на когото не му се четат негативни помисли просто да не чете или да се оттегли на някое "охранявано" място, където тези коментари не се допускат. Тук си е написано повече от ясно

"Metal Katehizis" не носи отговорност за мненията изказани към новините на този сайт.

Какво има да се недоволства от двата заблудени негативни коментара??

А относно просТия мерак за дразнене, па по чуден начин реагирате няма що - някой се заканва да ви го набие и вие отваряте задни бузки, че да му е по-лесно. Най-ефикасен винаги са били ИГНОР методите, а не методите ПРИЗНАВАМ СИ УЖИЛИ МЕ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 16.06.2010 01:08:54 отговори + 0 0
А дали трябва във всяка новина да се появи някой и да избълва жлъч ??? Някой интересува ли се от негативните му помисли ? Дали иска да ги чете ?? Също така съвсем малко акъл се иска да си уъдържиш злобните пръстенца и да си запазиш негативизма за себе си, другото е просТ мерак за дразнене и нищо друго ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕхейтърче 16.06.2010 01:02:09 отговори + 0 0
На вас от хейтърчета дали ви е писнало не знам ама на мен ми писна от ЛАТЕРНИ, които повтарят едно и също! А стига бе!? Тва ли е фенът на Металика??? Хленчещо девойче, което реагира като ощипано по дупенцето и при най-малкия намек за нехаресване на Металика! КВО ВИ ГРЕЕ, ЧЕ НЯКОЙ СИ БИЛ НАПИСАЛ НЕЛАСКАВ КОМЕНТАР ЗА МЕТАЛИКА?? ПО-ЛОША ЛИ СТАВА ГРУПАТА ИЛИ ПО-МАЛКО ПОЧВАТЕ ДА Я СЛУШАТЕ??

И всеки път едно и също - мазни хейтърчета, злобни хейтърчета, прости хейтърчета. Пък ако си мислите, че тези думи ви правят по-малко мазни, злобни или прости жестоко се лъжете. И няма група на тоя свят, която да е обичана от абсолютно всички меломани. И Металика няма да стане такава колкото и пот да хвърлите във виртуалната борба с нефеновете на Металика??

И от толкова много лекции на тема кой прост, кой умен остана ли ви време да изкоментирате и това, че стикерът ни не просто го има на китарата, а е на централно място и сякаш най-голям от всички останали стикери, дали е случайност нямам идея, но ме радва така китарката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДАни 16.06.2010 00:09:14 отговори + 0 0
Евалата на Джеймс
пп - за хейтърчетата-много сте прости ... ама много
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 22:27:42 отговори + 0 0
аз искам да знам с кви чорапи е бил докато е свирил.като гледам за кви "новини" говорим тука може и тва да интересува някой Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.06.2010 21:25:17 отговори + 0 0
Всичките тролове, хейтъри и stavroginчовци аре заминавайте си обратно у 4chan а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 15.06.2010 20:38:17 отговори + 0 0
хейтър

Абе вие си го знаете, няма нужда да ви го пишем...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хейтър 15.06.2010 20:35:01 отговори + 0 0
А пък ти може да отбягваш да четеш коментари като моя и на подобни "хейтъри" . Или ако ги прочетеш да не се палиш толкова. Голяма работа, някой написал нещо, не е нужно всички да си хабите нервите след това и да пишете сторедови есета на тема "Колко съм ти ядосан, колко не си прав и колко си прос!". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF хейтър 15.06.2010 20:11:19 отговори + 0 0
Просто отбягвай да четеш такива новини...не изисква кой знае какви усилия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хейтър 15.06.2010 19:52:21 отговори + 0 0
На мен пък ми писна от разни "лъвърчета", които явно получават оргазъм всеки път като стане дума за миталица! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 15.06.2010 18:19:40 отговори + 0 0
Stavrogin - 2010-06-15 09:05:55
тва популизма голяма работа, до онзи ден сигурно и понятие си е нямал къде е България, вероятно заради липсата и на килийно образование и култура, ма днес гордо вее българския флаг, голяма работа е Джеймс, няма що, по далеч от Мановар няма да я докара!

А ако новината беше такава- Българския фенклуб пратил на Металика стикер, както и много други по света и Джеймс не я лепнал изобщо. Тук вече следва коментара ти- Тоя неграмотник не знае къде е България, не ни уважава и т.н. и т.н.
А'ре сега ми какжи как може да се угоди на такива малки злобни човечета като теб ???? И има ли изобщо угодия ???
Следавщия път си запази коментарчето защото ни писна от гадни "хейтърчета" както е модерно да им викат !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 15.06.2010 15:44:57 отговори + 0 0
Евала на бандата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ris83 15.06.2010 14:59:55 отговори + 0 0
До Stavrogin

Айде моля повече без такива безмислени коментари...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 14:32:46 отговори + 0 0
cool Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vaskoto 15.06.2010 14:31:26 отговори + 0 0
@redordead И аз също харесвам лафовете и концерните версии сега пред оригиналетата от 80-те години сега наистина звучат страшно особенно Джеймс. А Металика винаги и сами ще събират по 50 000+ хора както каза шефа на Болкан Ент. Те са от няколкото велики групи за които не е нужно да се прави каквато и да е реклама зада напълнят стадиона винаги ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the_mess 15.06.2010 13:43:18 отговори + 0 0
All for the money, eh? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 13:24:55 отговори + 0 0
Пичове много сте филмирани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 12:56:09 отговори + 0 0
usurper - 2010-06-15 11:32:05
Тя тая китара малко като циганска каруца Иначе браво, чакаме пък да видим

Май има нещо такова, но идеята е добра
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 15.06.2010 11:32:05 отговори + 0 0
Тя тая китара малко като циганска каруца Иначе браво, чакаме пък да видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 11:04:01 отговори + 0 0
redordead, Металика сами 50 000+... да видим дали ще се забележат хейтърите .
Хетфийлд най-много да каже "Добър вечер" на чист български (като Майк Патън). Това с тениските други го правят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ставрогин 15.06.2010 10:57:17 отговори + 0 0
Предлагам някой по време на феста да му подаде и флаг с границите на България от времето на Симеон или Иван-Асен, е тогава вече патриотарщината ще е съвсем на ниво, а и Джеймс, види се, няма да има нищо против, явно много уважава българската публика, може и с тениска на Бербатов да се появи, опа, тва беше проиграно вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 10:41:27 отговори + 0 0
Много мажат бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 10:27:36 отговори + 0 0
Stavrogin,мно'о си прос!На Хетфийлд му дреме на оная работа за "образованото" ти мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 15.06.2010 10:07:10 отговори + 0 0
Ще се появят такива умници за съжаление, но ще са много малко на фона на всички които отиваме заради Металика, така че няма страшно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 15.06.2010 09:33:21 отговори + 0 0
то с тази китара той джитка кил ем ол албумите...което хич не е зле на концерт, мен дори п ме кефят днешните лай версии от албумните...там на джеймс гласа му е малко тоничък

Сорегаши, надявам се да е така, но все пак...имам си едно на ум...ако на стадиона се появят такива умници като оня по-долу...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радо 15.06.2010 09:21:27 отговори + 0 0
Само си представете как стадионът ще изригне, ако тази китара бъде показана на големия екран.

Айде да идва, че нямаме търпение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 15.06.2010 09:20:48 отговори + 0 0
Т'ва отдолу съм аз.
Редордеад, нали се сещаш, че не случайно ни избраха, а и Hypocrisy си снимаха ДВД тук, пак не случайно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2010 09:19:34 отговори + 0 0
@Stavrogin, нали се сещаш, че точно Metallica окачиха флага на Harvester Of Sofia в HQ, а не Manowar. Не говори когато си неподготвен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 15.06.2010 09:17:55 отговори + 0 0
е, мерси, да ти се връща...много хубави емоции на феста ти пожелавам...иначе аз се готвя за 19-тото си шоу на металика и се надявам да е готино....един вид...ша ни дават по киното и дано после биг 4 като го гледат да си кажат - супер, че избрахме БГ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 15.06.2010 09:12:24 отговори + 0 0
Stavorgin, ти си поредният мазен хейтър в тази държава - мися, че за днес още от сутринта заслужаваш наградата - плювач на деня...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stavrogin 15.06.2010 09:05:55 отговори + 0 0
тва популизма голяма работа, до онзи ден сигурно и понятие си е нямал къде е България, вероятно заради липсата и на килийно образование и култура, ма днес гордо вее българския флаг, голяма работа е Джеймс, няма що, по далеч от Мановар няма да я докара! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сорегаши - рипа му г 15.06.2010 09:02:25 отговори + 0 0
ЧРД, пич. Яката работа... вече почвам тотално да откачам по повод феста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 15.06.2010 08:47:14 отговори + 0 0
Хех! Айде да започваме с бирата, че не остана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 15.06.2010 08:36:59 отговори + 0 0
Честит Рожден Ден!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 15.06.2010 08:29:30 отговори + 0 0
Честит Рожден Ден!!! И Прекрасени спомени от концерта ти желая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.06.2010 08:24:04 отговори + 0 0
на която имаш стикер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Het 15.06.2010 06:57:24 отговори + 0 0
Оо, ебати яката новина получавам за рождения си ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".