JAYA THE CAT с мини-турне в България през юли

8 юни 2014, 21:32 ч. 331 / 7 0
пред./следв.

   JAYA THE CAT идват този юли за серия концерти на открито в България. Бандата пристига в характерния за тях летен хавайски стил, за да "се забавлява искрено на горещия сезон". Турнето "No Shirt, No Shoes and No Clue" ще премине през градовете София (9 юли), Варна (10 юли) и Пловдив (12 юли). Клубовете са съответно "Маймунарника", "Кубо" и "Конюшните на Царя". JAYA THE CAT ще забият в типичния си реге-пънк стил всички свои хитове, добре познати на българската публика. Информация за билетите за отделните шоута ще бъде оповестена скоро.

 

още за:

Jaya The Cat


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".