JAYA THE CAT с нов концерт в София на 27 февруари

11 яну 2019, 16:13 ч. 643 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Jaya The Cat се завръщат в България по покана на Терминал 1 след година и половина отсъствие от нашата сцена. Американо-холандската формация ще гостува на столичния клуб на 27 февруари, сряда. Локалният съпорт на събитието е поверен на Plastic Bo. и Selector Lazy Face. Вратите на клуба отварят в 21:00 часа, а началото е предвидено за 22:00 ч.

Половината билети са изчерпани за по-малко от един ден. Интересът на публиката е висок и се очаква събитието да се разпродаде напълно много преди датата му. Организаторите съветват всички, които желаят да присъстват, да се запасят с билети възможно най-скоро.

Първи на сцената ще се качи добре познатият в реге средите Selector Lazy Face. Той ще се грижи за музиката преди и след концертната част. Замесен в любовната афера на гостуващите моряци от самото начало, Лейзи Фейс е отговорен за най-дълго просъществувалото българско радио предаване за ямайска музика в онлайн ефира ни – Jamaica Air Force. Сетът му ще ни пренесе на юг с микс от ска, реге, пънк, рокабили, дъб и много тропически ритми.

Вечерта продължава със лайв сет на асеновградската група Plastic Bo. Музикантите имат издадени 6 албума до момента и са сред едни от най-обичаните български банди у нас. Винаги се радват на сърдечно отношение и добра приемственост от страна на публиката. Едни от най-известните им песни са „Самолет“, „Ставри“, „11 коловоз“, „Двама“, „Две нощни пеперуди“, кавър-версията на „Телефонна любов“ на Васил Найденов и други.

Последното участие на Jaya The Cat у нас беше на 30 август 2017-а година. По време на дългото отсъствие, групата успя да издаде нов албум – “A Good Day For The Damned”. Българската публика имаше щастието да чуе парчета от него по време на концерта им в Маймунарника. Нетърпението за предстоящата среща е взаимно и бандата обещава да се завърне подобаващо у нас с един незабравим концерт. Традиционно, Jaya The Cat събират между 1200-2000 души публика, при различните си гостувания в София.

Билети за концерта на JAYA THE CAT на 27 февруари се разпространяват в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн] на цени от 20 лв. за първите 100, които вече са изчерпани, 25 лв. при редовна цена на предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и място.

Интересът е голям и при евентуално разпродаване на събитието, билети на място няма да се предлагат. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".