Jeff Scott Soto сформира нова банда, ще направи европейско турне

11 фев 2009, 07:36 ч. 176 / 6 3
пред./следв.
Изключителният вокалист и чест гост на България Jeff Scott Soto (TALISMAN, JOURNEY, Yngwie Malmsteen) ще потегли на европейско турне, започващо на 1 април. Повече подробности засега не са известни, но вероятност музикантът да гостува в родината ни винаги има. Същевременно Soto се разделя с досегашната си банда - Howie Simon (ALCATRAZZ featuring Graham Bonnet), Gary Schutt, Dave Dzialak и й благодари за добрата съвместна работа. Новите музиканти в групата на певеца са: Jorge Salan, Fernando Mainer (TAKO), Edu Cominato и BJ (и двамата от бразилците TEMPESTT, с които Jeff беше в София през март 2008-а).

още за:

Jeff Scott Soto


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.02.2009 14:03:57 отговори + 0 0
Груба грешка да се раздели с Хауи Саймън и Гари Шът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 11.02.2009 11:52:19 отговори + 0 0
Идвай Джеф!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 11.02.2009 11:50:47 отговори + 0 0
Ами виж на май спейса има дата за България - 10 април Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".