Jeff Scott Soto все пак ще има концерт днес в Бургас

30 авг 2007, 15:12 ч. 119 / 3 4
пред./следв.
След като преди време ви съобщихме, че освен сигурното участие в Каварна на 1 септември, според официалния си сайт Jeff Scott Soto ще има концерти в Бургас на 30 и 31 август (прочети), а по-късно публикувахме официални информация за гостуването на бележития вокалист в България, според която шоутата му в Бургас трябваше да са на 29 август (заедно с АХАТ) и 2 септември (прочети), сега се оказва, че, все пак, певецът ще концертира и днес в Бургас. По време на снощния концерт на АХАТ това е било официално анонсирано. Мястото е караоке бара на градската Опера, началният час 22:00, броят на билетите - ограничен до 200, а цената им 15 лв., като концертът ще е акустичен.

Благодарности на: Blackiel


   Тази ситуация можем да оприличим на противоположна на миналогодишната Gary Moore-сага, при която след многократни разигравания китаристът така и не посети странана ни. Сега Jeff Scott Soto е в България, при това за повече от един концерт, но в разписанието му настъпва хаос - до последния момент не е напълно сигурно кога точно и къде ще се появи той.

още за:

Jeff Scott Soto


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AXE 31.08.2007 00:54:52 отговори + 0 0
Ем проблема е решен радикално - на всяка съмнителна дата ще има концерт. Така никой няма да е недоволен :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2007 20:40:31 отговори + 0 0
значи ********* е в България, ще има концерт, но не се знае точно кога и точно къде...страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2007 17:39:22 отговори + 0 0
смях направо :Д хахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Soundchaser 30.08.2007 16:03:02 отговори + 0 0
Концертът в Бургас беше страхотен много
rock'n'roll и metal
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".