JFT, PLAINSCAPE, ICAKI, NOVEM и РОГАЧЕВ с две общи дати

21 дек 2019, 18:29 ч. 518 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийските банди JFT и plainscape и хип-хоп изпълнителите Icaki, Novem и Рогачев се събират за две общи дати, под името 0110111001101111+future. На 27 декември артистите ще забият в Пост-Култура в Пловдив, а на 30 декември следва Grindhouse в София. Общият знаменател между изпълнителите е тежката и шумна експериментална музика под всякаква форма.

Ако искате да спечелите безплатен вход или диск на JFT за концертите, споделете съответното събитие с хаштаг #nofuture4sofia или #nofuture4plovdiv във фейсбук. На връх Коледа (25ти Декември) ще бъдат обявени победителите. За всеки от двата концерта, ще бъдат избрани 3ма човека, които да получат безплатен вход и един човек, който ще спечели диск на JFT.

JFT е хардкор формация основана през 2013 година, като до момента са издали един дългосвирещ албум (Just for Today) и едно ЕР (Влага). Стилът им включва хардкор, метъл и рап елементи с текстове на Български език.

plainscape е експериментална метълкор банда, започнала работа през 2019 година. До момента имат 2 ЕРта – photism и stimuli, като стилово са повлияни от метълкор, вейпъруейв и нойз музиката.

Icaki и Novem са алтернативни хип-хоп/трап изпълнители със завидно дълга обща и самостоятелна дискография от 2018 насам. Музиката им включва елементи от метъл, рап, трап и електронна музика, тежки вокали и живи барабани, усигурени от Рогачев.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".