JFT празнуват четвърти рожден ден със специален концерт в София

10 яну 2017, 22:49 ч. 663 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Този петък 13-ти е далеч от фаталното клише, с което се тъпчем всеки път.

Температурите се вдигат, като дори има изгледи да пречупят минуса и да стигнат до плюс! А това е супер, защото в Grindhouse Skate Club JFT празнуват 4-тия си рожден ден с парти, в което ще се включат и бандите DUMBFOUND, BADCAST и BRIGHT SIGHT.

Вече повече от половин година JFT са с нов вокал – Славейко (ex Warscum, Hatebomb и Старо Зло), и в момента приключват записите по новото си ЕР, което ще излезе през февруари. Новите песни са 6 и се очертават по-тежки и бързи, а на 13-ти ще чуем поне една от тях. За да не е без хич, за рождения си ден групата пусна шашкън далавера с единствена по рода и бройката си, прéдана на една кука, турбо пимпóвана тениска. С тази тениска ще се огизди единствено най-достойният самарянин, избран лично от комисията на лотарията, в лицето на г-н Андрей Ковачев. Правилата са прости и се намират в този facebook пост.

BRIGHT SIGHT съвсем наскоро издадоха чисто нов албум с 8 парчета, наречен „Остани жив в очите на умората“ и сме сигурни, че ще чуем немалка част от новите им свежести. Освен всичката енергия, с която ще ни изплескат в челата, BRIGHT SIGHT са ни подготвили още доста благини. Този петък се явява и промо на deluxe изданието на „Остани жив в очите на умората“, което, няма да се лъжем, е брутално. Първите горди собственици на това издание вече жънат житейски успехи и в многобройни интервюта определят deluxe изданието като основна причина за благосъстоянието си. Още по-брутално е, че в петък момчетата ще извадят и чистак-бърсак нова модна линия с екстра вата за студените януарски дни! Още нещо, което може да ни топли е врялото им видео, в което можете да видите немалко познати лица и дупéта.

https://www.youtube.com/watch?v=ICaIzNdxCU0

За BADCAST този петък също ще е специален – на тази дата те издават своето ново ЕР, наречено Haze! В Haze ще има 6 трака, които нямаме търпение да чуем още в Grindhouse. През септември групата засне видео към песента Mouth Full of Lies от първото им издание Down With the Roots, с Боян Карамфилов зад камерата.

https://www.youtube.com/watch?v=2DEDT_Xz15g

Dumbfound все още готвят нещата по своя първи албум, но докато това се случва, техният китарист – Джулиано намери време и да изтрещи нечовешкия артуърк към новото EР на BADCAST!

Има слухове и че вечерта ще бъде закрита от недобре познат столичен рап гигант. Всичко си казахме – това обаче ще оставим до тук :)

В петък ни предстоят ни 300 кила мега готини нови (и стари) неща, мястото е Grindhouse Skate Club, началото е в 19:00, а на входа просто трябва да ни кажете здрасти!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".