Jimmy Page ще ремастерира всички албуми на LED ZEPPELIN

29 окт 2012, 18:43 ч. 200 / 5 1
пред./следв.
Мениджърът на китариста на LED ZEPPELIN Jimmy Page е разкрил пред британския вестник "Sunday Times", че легендарният музикант се е затворил в студио в Западен Лондон, където е зает с ремастрирането на "всеки един албум на LED ZEPPELIN". Очаква се през следващата година да излезе бокс-сет с преработените творби, който да включва алтернативни версии на някои композиции, както и неиздаван материал. Художникът Shepard Fairley е натоварен със задачата да направи нови варианти на обложките специално за изданието.

   Последният концерт на легендарните LED ZEPPELIN от 2007 г. наскоро премина с голям успех в България в кино-веригата "Арена", като дори бяха насрочени прожекции във втори ден. Шоуто излиза на DVD и блурей на 19 ноември, а KATEHIZIS.COM ви дава възможност да поръчате предварително своето копие от него.
LED ZEPPELIN


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.10.2012 13:59:09 отговори + 0 0
Да! При това ще ги ремастерира поне за тридесети път! Резултатите от тези ремастерирания винаги са посредствени, най-малкото незначителни и лъхат на тотален комерс. Пейдж никога не е ставал за продуцент, но стана милионер от ремастериране на Цепелин. Лошо няма, но феновете са ограбени по този начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".