JINJER и O.H. в София на 26 май - три пъти за щастие

27 май 2016, 18:30 ч. 2030 / 8 11
пред./следв.

   Ето че след като мина по-малко от година от последното им гостуване украинските машини от JINJER решиха отново да посетят нашите родни ширини. За първа дата от България те избраха нашата столица София и клубът "Live & Loud" е мястото, към което се запътваме в тази дъждовна вечер. Поради проблеми с техниката саундчекът се забави и това доведе до цялостно закъснение на събитието с един час, като вратите бяха отворени в 21:30.

   Откриващата банда тази вечер бе O.H. С излизането им в 22:00 ч. вече имаше хора пред сцената, които бяха заклети фенове на групата. Групата веднага започна с песента "Прекалих", с която постави началото на концерта. Продължавайки с песни като "Ч.Н.Г.", "Различни" и "Там", се забелязва, че публиката е от всички възрасти и всички заедно се забавляват с музиката им. За O.H. беше и първи път на една сцена със Саката, който беше представен пред публиката като новия им китарист. В стегнат 45-минутен сет O.H. показаха колко наистина заслужават да свирят на една сцена с група като JINJER. С последната им песен, кавър на JUDAS PRIEST - "Breaking The Law" ги изпращаме и се приготвяме за JINJER.

Сетлист на О.H.:

01. Прекалих
02. О.Н.
03. Ч.Н.Г.
04. Политсвинe
05. Различни
06. Там
07. Нема значение
08. Изкривен стандарт
09. Силата в теб
10. Breaking the Law (JUDAS PRIEST cover)


   Като че ли за компенсация на закъснението точно в 22:15 ч. вече JINJER са на сцената и без излишен шум и блясък те директно се впускат в мелето с песента "Just Another". Температурата бързо се покачи след като самата Tatiana покани всички да дойдат пред самата сцена, за да пеят с нея. Веднага след това познатата на всички "Sit Stay Roll Over" зазвучава и движението пред сцената започва да бъде много по-осезаемо и феновете да показват, че са готови да дадат всичко от себе си, за да покажат, че са най-отдадената публика. Това, което прави впечатление при JINJER, са изключително стегнатите инструментали, които смесват модерен груув и метълкор с джент елементи. Изпипаните партии на Roman (бас) и Eugene (китара) са в перфектна симбиоза с Dmitriy (барабани), а вокалите на Tatiana допринасят за красивият и в същото време агресивен почерк на JINJER. В духа на модерното изпълниха и песента "Words of Wisdom", която излезе преди месец с официален видеоклип, с което те затвърждават, че заслужават отреденото им място в "Napalm Records".

   С последни сили успяваме да изкопчим "Who's Gonna Be the One"  като бис от украинските машини и с това им пожелаваме лек път към Пловдив и Варна където ще бъдат техните следващи дати.

   След края на концерта, всеки имаше възможност да се види и да се снима със самите JINJER, които отделиха достатъчно време на всички фенове, като оставаме с изключително позитивни спомени от това запомнящо се събитие.

Сетлист на JINJER:
01. Just Another
02.Sit Stay Roll Over
03.I Speak Astronomy
04.Words of Wisdom
05. Captain Clock
06. So I Wish to Receive
07. Scissors
08. Outlander
09.Until the End
10. No Hoard of Value
11.Cloud Factory
Бис:
12.Who's Gonna Be the One

Текст: Жо Василев
Снимки: Васил Васев - Васе

 

още за:

JinjerO.h.


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nope part 2 30.05.2016 16:01:42 отговори + 3 0
Направо се чудя как хора без да разбират продължават да коментират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

facepalm 30.05.2016 10:28:36 отговори + 0 2
"В стегнат 45-минутен сет O.H. показаха колко наистина заслужават да свирят на една сцена с група като JINJER"
Към автора - направо се чудя и мая как може да ти хрумне подобно нещо, че и да го напишеш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nope 29.05.2016 07:58:10 отговори + 7 0
Концерта беше силен и двете групи направиха много добри представяния.

P.S. Някой тук въобще може ли да напише репортаж или поне нещо стойностно и грамотно?
Съмнявам се. Текстът си е много грамотен и добре представен, стегнат и оформен, кратко и точно резюме на събитието. Поздрави на автора и със здраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

00:16 29.05.2016 00:16:14 отговори + 2 3
Слаб репортаж, ама концерта беше силен.

P.S.
"O.H. показаха колко наистина заслужават да свирят на една сцена с група като JINJER"...
Ай, сиктир... К'ва толко група са? Jinjer да се радват, че са свирили с група като O.H.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lizard 28.05.2016 23:21:22 отговори + 1 0
Татяна ще я оближа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Groovy 28.05.2016 23:08:33 отговори + 1 5
Концерта ставаше. Яки банди, кофти звук и много закъсняха.
Иначе тази статийка е доста слаба!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сърдит Викинг 28.05.2016 17:42:32 отговори + 3 0
Концерта си беше перфектен. Мацката и на живо забива много добре, както казва в едно интервю: ,,Имаме топки...''. Стана екстра пого и ги нямаше нежните ,,мъже'' да се оплакват, че някой ги е бутнал и са си разляли безалкохолното... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fate 28.05.2016 14:10:55 отговори + 4 3
Абе, че концерта беше много як - беше. Изкъртихме се както си трябва, ама не можем да разберем това репортаж ли е или телеграма от пощата, ебасимо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 28.05.2016 17:16:31 + 3 2
Ти какво искаш? Репортаж за ъндърграунд концерт да е голям колкото за AC/DC на Националния стадион ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fate 28.05.2016 22:22:03 + 2 3
Ако концертът е достатъчно добър (а той си беше) не виждам защо Нека оставим дължината на страна... Самият стил на писане е слаба ракия. Все си хванал някой 15 годишен пубер да каже как е било Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 28.05.2016 00:03:04 отговори + 4 15
Не ги бях чувал до скоро, но си ги пуснах, когато разбрах за това събитие. Нещата са просто плачевни..,... мнооогоооо злеееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".