В събота София става част от международния "Дроун ден"

27 май 2016, 14:36 ч. 610 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 28 май София за пръв път ще стане част от международния Drone Day. Инициативата е започната от организацията Wyrd Arts Initiatives преди 3 години и се провежда във всяка провинция на Канада, както и в държави по целия свят. Целта е клубове и арт пространства да посветят един ден на drone музиката, жанр който става все по-популярен през последните години и се прокрадва в много алтернативни сцени.

Българският drone ден е организиран от Amek Collective и ще се проведе в клуб Neu!Berlin. Ще има музикална селекция с музика от ambient drone до drone doom, както и изпълнения на живо. Няма предварително обявена програма и имена на артисти. Цялото събитие ще се оформя на момента.

Адресът е София, "Султан тепе" 18. Началото е в 19 часа, а входът е свободен.

Организаторите са подговили и дистро с тематични издания.

 

още за:

Drone Day


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".