JINJER ще свирят с NAMELESS DAY RITUAL в Пловдив на 7 март

20 фев 2017, 18:29 ч. 1357 / 5 3
пред./следв.

   Два дни след гостуването си в София на 5 март украинската банда JINJER ще посети и Пловдив, където ще свири с местната група NAMELESS DAY RITUAL. Ето и официалното съобщение на организаторите:

Numbered Days Booking представя концерт на украиснската прогресив метълкор банда - Jinjer. Специален гост на събитието ще са груув фюжън метъл бандата Nameless Day Ritual. Мястото сцената на Club Void!

Jinjer вече са една от големите от големите банди на европейската метъл сцена. Създадени през 2010та, последните 5 години за тях са белязани с издаването на трети студиен албум " King of Everything", неспирно концертиране из цяла Европа, подписването с един от най-големите лейбъли в твърдата музика "Napalm Records" и няколкократно спечелване на приза "Най-добра Украинска метъл банда".

Идеята за Nameless Day Ritual също се заражда около 2010та, но продобива образ и форма през 2014та година. Те набират скорост и популярност изключително бързо след като за по-малко от година правят няколко решаващи излизания на сцена, две от които са като съпорт на австралийските машини Karnivool и на предвожданите от Зак Уайлд - Black Label Society. През миналата година издават и своя дебютен албум "Birth".

И двете банди имат изключително харизматични и красиви фронтдами. Въпреки нежното си излъчване, за Татяна и Ася няма тайни в тежката музика.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 20.02.2017 20:34:29 отговори + 0 0
Грешка в статията - Пловдив не се ли пише с голяма буква Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аре нема нужда 20.02.2017 20:41:00 + 1 3
Сорка пич ама освен София отдавна другите градове НЕ се пишат с главни букви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 21:34:45 + 1 1
Тя и България отдавна трябва да се пише с малка буква, ако питаш мен. А сме били велики някога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".