Вижте новото видео на BATTLE BEAST "Bringer of Pain"

20 фев 2017, 17:13 ч. 631 / 3 6
пред./следв.

   Гостувалата два пъти в България финландска хеви/пауър метъл група BATTLE BEAST издаде новия си студиен албум, озаглавен "Bringer of Pain" на 17 февруари чрез "Nuclear Blast Records". Днес групата пусна трети видеоклип към песен от творба, по-точно - към заглавното парче. Може да го гледате онлайн по-долу. Режисьор е Esa Jussila.

 

 

още за:

Battle Beast


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай Х 24.02.2017 07:05:17 отговори + 1 0
Песента е готина, но малко е в стил Judas и май по-добре да бяха заложили на себе си, освен това клипът ще срещне негативни реакции заради сцените с насилие. Иначе новият албум е пълен със страхотни песни, Noora отдавна е любимата ми певица и продължава да се развива и изумява с уникалния си глас, дано отново ни посетят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 20:38:50 отговори + 6 5
Албумът беше страхотен и в същото време различен от предишните. Вече няма битки между хора-лъвове и машини, но всичко останало е все така модерно и осемдесетарско в същото време. Опасявах се, че бандата може и да не се справи без движещата си сила, но се радвам, че не е така!

Дано ни посетят отново в близко бъдеще!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.02.2017 20:43:27 + 0 3
упасявах* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 21.02.2017 08:38:37 + 5 3
Албумът е здраво поСабатончен - плагиатство и диско, предпочитам хора лъвове и машини пред това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 21.02.2017 09:39:55 + 3 0
С "О" се пише, момче. Защо си мислиш, че се пише с "У"... само твоите богове знаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.02.2017 10:24:00 + 5 3
Щото пише от таблета. В танка. Докато играе сантасе с Один и праща емота във Валхала, а (заедно с Тор) громят МТВ. И изгарят посеви с царевица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".