Joe Bonamassa пуска нова версия на дебютния си албум

29 юни 2020, 16:13 ч. 523 / 9 0
пред./следв.

   Легендарният блусмен Joe Bonamassa издаде дебютния си албум "A New Day Yesterday" през октомври 2000 г., като с творбата само увеличи славата, която вече бе натрупал още от детските си години.

   Китаристът и вокалист влиза в ролята на подгряващ изпълнител на великия B.B. King още на 12 години. Така че той съвсем не е непознат на феновете, когато започва да печели още повече адмирации.

   На 7 август чрез "J&R Adventures" ще излезе нова версия на творбата със заглавие "A New Day Now". Вокалните партии са записани наново от Bonamassa, а инструменталите са ремиксирани и ремастерирани от дългогодишния му продуцент Kevin Shirley. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, както и новата версия на откриващото парче "Cradle Rock":

01. Cradle Rock
02. Walk In My Shadows
03. A New Day Yesterday
04. I Know Where I Belong
05. Miss You, Hate You
06. Nuthin' I Wouldn't Do (For A Woman Like You)
07. Colour And Shape
08. Headaches And Heartbreaks (remixing)
09. Troubled Waiting
10. If Heartaches Were Nickels (remixing)
11. Current Situation
12. Don't Burn Down That Bridge

Bonus tracks:
13. Hey Mona
14. I Want You
15. Line Of Denial

 

 

още за:

Joe Bonamassa


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".