Joe Lynn Turner: "Не можах да повярвам, че David Coverdale използва плейбек"

16 апр 2009, 19:03 ч. 1790 / 11 9
пред./следв.
В скорошно интервю по повод проекта SUNSTORM за испанския сайт "The Metal Circus" певецът Joe Lynn Turner прави изненадващото разкритие, че фронтменът на WHITESNAKE David Coverdale използва частичен плейбек не само за беквокали, но и за своите водещи партии. Turner споделя, че не е могъл да повярва, когато е разбрал това. Целият разговор може да се слуша тук.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 17.04.2009 17:26:18 отговори + 0 0
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11171 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 17.04.2009 17:07:58 отговори + 0 1
За Ковърдейл е ясно - изпуснах му концертите и едва ли ще го видя на живо. Ще си слушам албумите и ще се радвам, което ми стига. Що се отнася до Търнър .. видяхме го в Шоуто на Слави какво изпя .. искаше ми се да не бях се прибрал въпросната вечер. На времето е бил голям певец и страшно много уважавам нещата,които е направил, но в момента е старец почиващ на стари лаври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 17.04.2009 13:21:37 отговори + 0 1
Истината е че Ковърдейл има проблеми с пеенето наживо от пролетта на 1984 вероятно!НО всеки който се е знимавал с пеене знае колко трудно е да "държиш" гласа си на ниво, особено ако пафкаш Боро и дъниш Джак нонстоп!Естествено има и изключения като Дио и Хюз, които по някакъв начин запазват певческите си способности дълго време, абсолютно необяснимо е например положението с Дио, неговото вероятно е дарба!Като гледам сега, единствен, който има потенциал да запази уникалния си глас за дълго време е Даниел от Pain of Salvation, който всъщност е и единствения открояваш се с изключителни способности /като талант и техника/ певец в света на рокмузиката днес! А примери за изключителни таланти които задминавайки 35-те и влизат в заника си са много - Тейт, Рей Олдър, Ла Браий, който според мен въпреки всеобщото мнение е един изключителен талант който поддържа мнго високо ниво и днес! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joe 17.04.2009 13:17:29 отговори + 0 1
Той Джо Лин Търнър сам по себе си е проблем с пеенето. И по-скоро с възможностите си на музикант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2009 11:04:14 отговори + 0 1
Gad_Mrusna, да бе, я си намери някой бутлег от турнето с Джими Пейдж в Япония и пак разправяй, че винаги е имал проблеми. Е, вярно, че през определени периоди е имал, а сега вече е стар, ясно. Разбира се, това не оправдава Джо Лин Търнър да говори такива неща, още повече че и самият той винаги е имал проблеми с пеенето наживо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай красьо 17.04.2009 11:02:28 отговори + 0 1
Последно като го гледах в Каварна с Whitesnake пред 2-3 години наистина имаше някои ефекти, включени към микрофона му. На някои места пък изчезваше от сцената за 3-4 минути, докато групата свири. Е, нормално - поостарял е, ама чак изцяло да ползва плейбек... Това малко ми се вижда пресилено. И не очаквах от JLT да се изложи така, говорейки по този начин за Ковърдейл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2009 09:53:30 отговори + 0 1
Horseshit Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gad_Mrusna 17.04.2009 07:45:00 отговори + 0 1
Ми той Ковърдейл винаги е имал проблеми с пеенето наживо. ВИНАГИ! Само из разни провинциални държави като България го считат за нещо голямо и велико. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 16.04.2009 19:40:34 отговори + 0 0
Ами нормално, на тези години вече не може да изпее такива височини както като млад)) Старост-нерадост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".