NILE ще влязат в студио през юни

16 апр 2009, 18:32 ч. 257 / 6 4
пред./следв.
Жегата явно понася добре на щатските "египтолози" NILE. Освен че издържаха задуха на столичния "Blue Box" през миналия септември, те планират да започнат записи за следващия си студиен албум през един ог най-горещите месеци на годината - юни. През този и следващия месец ще тече предпродукцията, а след това групата ще се затвори в студиото на Erik Rutan в Тампа, Флорида. До края на юли материалът трябва да бъде готов и миксиран. Всичко това разкрива китаристът на групата Karl Sanders в скорошно интервю, а запитан за заглавието на бъдещата творба, отказва да отговори, страхувайки се от гнева на мениджъра си. Че има защо се убедихме преди малко повече от половин година в София, когато въпросният Gunter Ford ограничи всякакви опити за интервюта и срещи с NILE. Дано някой ден го сполети Проклятието на фараона!

още за:

Nile


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 17.04.2009 12:24:50 отговори + 0 0
Преди 3 години преподавателя по философия ни заплаши с проклятие от "Книгата на мъртвите" и аз дето нищо не съм направила мноо гузно се чувствах!Тоя мениджър трябва да го сменят,мноо е строг към групата,а Карл е толква сладък и дружелюбен с хората(феновете)! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 16.04.2009 23:30:24 отговори + 0 0
А тъй! Тая година бая здави албуми се задават! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 16.04.2009 21:55:26 отговори + 0 0
НИИИИИИИИЛ !!!!! ХАХА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 16.04.2009 21:27:59 отговори + 0 0
NILEEEEE!!!! Иначе Амут да го дъвче тоя!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".