Joe Lynn Turner: "Свободен съм да правя каквото искам. Мога да нося перука или не"

1 сеп 2022, 10:53 ч. 2221 / 10 7
пред./следв.

   Преди няколко дни легендарният вокалист Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE, Yngwie Malmsteen, BRAZEN ABBOT и др.) изненада с фотосесия по повод предстоящия си албум, на която е с изцяло гола глава.

   Предстоящата творба ще се казва "Belly of the Beast" и ще се появи на 28 октомври. В обширно интервю за "Ultimate Classic Rock" певецът споделя без задръжки историята си още от ранното си детство. От малък Turner е страдал от алопеция (загуба на коса), което е предизвиквало сериозни проблеми и подигравки, когато е бил ученик. Но същевременно Joe казва и че агресията на другите деца го е направила по-силен.

   Той признава, че досега винаги е носел перука. Но е дошъл момент, в който е решил да я махне. Самият музикант пусна във "Фейсбук" връзка към интервюто със следния коментар:

Нямам какво да доказвам, мога да нося перука - или не. Свободeн съм да правя това, което искам. Аз съм възрастен мъж и ставам все по-възрастен. Задниците в гимназията, които се опитваха да ме малтретират, ме направиха по-силен и ми дадоха необходимата мотивация и сила да се издигна над останалите. Гневът и болката са чудесен инструмент. Ако се прилагат правилно, те могат да ви развият, за да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

 

joe lynn turner

още за:

Joe Lynn Turner


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ФЕРДИ 9.09.2022 20:17:59 отговори + 2 0
И за мене е един от най-великите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо Гимназиста 3.09.2022 05:57:52 отговори + 1 11
Щом на 70 години помни задниците от гимназията какво са му викали, яко се е изпърцал.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 1.09.2022 19:47:15 отговори + 14 0
С коса или без е ВЕЛИК ПЕВЕЦ.А на тази снимка ми прилича на Алистър Кроули.Но е голям ГЛАС.Други имат гриви,но пък вместо перуки използват вокални ефекти...за да звучат добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 1.09.2022 16:18:43 отговори + 11 0
Даже не знаех,че е бил цял живот с перука,не че има значение де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.09.2022 11:51:55 отговори + 4 16
Много си отива с Шарлот Веселс по диагонал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


destroy_and_sick 1.09.2022 16:55:45 + 12 3
Човекът е направил искрена изповед, че страда от алопеция ареата, което заболяване е довело редица хора до самоубийство, да не говорим, че депресията при това състояние е постоянна! Язък ти за ника! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 1.09.2022 11:26:50 отговори + 17 1
Много яко изглежда така…трябваше да направи тая промяна отдавна. Новата песен е много приятна изненада, чакам албума да видим какво са сътворили Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".