Joey DeMaio пред радио "Z-Rock": "MANOWAR не се оттеглят"

2 юни 2019, 01:38 ч. 2602 / 10 8
пред./следв.

   Преди няколко дни лидерът на MANOWAR Joey DeMaio осъществи кратко гостуване в България, по време на което даде интервюта за няколко радио и тв предавания.

   Един от разговорите на басиста и основен композитор на "Кралете на метъла" бе с Елена Розберг за радио "Z-Rock". Въпреки че преди три години MANOWAR обявиха, че ще направят "прощално" турне, на което "ще се сбогуват" с феновете, сега DeMaio казва, че групата няма да се оттегли след края на обиколката "The Final Battle" и това няма да е последната ѝ среща с почитателите й. 

   По-рано тази година стана ясно и че MANOWAR ще издадат трилогия EP-та, първото от които вече е факт - "The Final Battle I" вече излезе на пазара.

   С днешна дата остават точно две седмици до първото хедлайниг гостуване на "Кралете" в София - на 16 юни в зала "Арена Армеец" (поръчай билет онлайн). А до 5 юни имате възможност да станете и "Метъл посланик" на бандата в столицата ни.

 

joey demaio



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 3.06.2019 13:38:37 отговори + 4 1
Никога и по никакъв повд не са казвали, че това турне ще е последно ! Слава на Кралете ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.06.2019 09:04:28 отговори + 3 0
Гледах Джоуи в шоуто на Слави. Готин тип. Не беше влязъл в роля. Там каза същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хах 3.06.2019 08:18:28 отговори + 2 1
Хахахахахахахахахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 3.06.2019 07:59:11 отговори + 3 2
Поне може да се каже, че далеч няма да са първата група, която първо обявява, че се пенсионира, а после... си продължава! А за делото срещу Карл Логан - от групата много тактично не говорят за делото и за Карл изобщо и май се правят, че никога не е бил в групата. Не че ме изненадва подобно поведение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 3.06.2019 05:08:46 отговори + 3 12
Поредните Лъжливи клоуни докарани от Лауд! Свирят на плейбек от години и концертите им са зле.
Заблудените ще им простят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 3.06.2019 13:19:07 + 6 0
Свирят на плейбек от години и концертите им са зле.
---
Глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 2.06.2019 11:44:39 отговори + 10 6
Като нямаш намерение да се сбогуваш, мериш си думите и не правиш прощални турнета. Аман от блудкави маркетингови трикове и арогантни т*****ри, дето мислят, че без тях устоите на метъла ще рухнат. И без това приноса на гореспоменатите към стила е малко... съмнителен. Но пък знаят как да направят добър концерт, факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.06.2019 13:39:25 + 2 4
Не е да не си прав, обаче да се оттеглят точно сега, докато тече съдебното дело на китарист, прекарал в Manowar повече от двайсет години, за егати и гнусното престъпление, може и да не е най-добрата идея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".