MICHAEL SCHENKER FEST показаха обложката на "Revelation"

1 юни 2019, 18:18 ч. 1207 / 3 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, новата формация на китариста Michael Schenker - MICHAEL SCHENKER FEST - ще издаде втория си студиен албум, озаглавен "Revelation", по-късно през тази година. Премиерата на творбата е отложена от 23 август за 20 септември.

   Продуценти са Michael Schenker и Michael Voss. Записите за диска са направени в Германия между декември 2018-а и март 2019-а. В проекта участват няколко вокалисти, сред които Graham Bonnet и Doogie White. Освен това, в една от песните ще гостува Ronnie Romero (RAINBOW).

   По-долу може да видите обложката на албума, която изобразява Schenker, разпънат подобно на Исус Христос, но не на кръст, а на "Flying V" китара, която е негов запазен символ. В ролята на Апостолите са музикантите от MSF насред древни римски войници. В основата се виждат тонколона и... скорпион.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vencirock 2.06.2019 14:14:55 отговори + 6 0
ВеликИ , старите кучета , ще бъдат такива до живот ! Господ да ни ги пази !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 2.06.2019 11:51:56 отговори + 6 0
Дано тавата да е достоен наследник на предишният шедьовър!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 2.06.2019 07:38:56 отговори + 6 0
Велик!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".