Johan Edlund уточнява ситуацията около TIAMAT

22 юни 2015, 18:55 ч. 983 / 7 1
пред./следв.

   След като през 2014 г. лидерът на TIAMAT Johan Edlund обяви, че напуска групата, след което нямаше никакви новини за бандата до миналия месец, когато стана ясно, че той работи с колегите си по нов албум, най-сетне музикантът дава повече яснота по въпроса. Edlund публикува следното съобщение във "Фейсбук":

Приятели. Миналата година, в момент на съмнение, казах, че ще напусна TIAMAT. Моят баща току-що беше починал и приех това като причина да пия. Пиенето бе по-важно от скръбта.

Сърцето ми спря да бие шест пъти през миналата година и… не съм много щастлив да бъда жив. Минах през всички кръгове на Ада, за които не искате де знаете.

Но това, което има значение, е, че през всичко това имаше ИСТИНСКИ приятели, които те подкрепят. В момент на съмнение реших да напусна бандата. Изпаднах в криза и бях хоспитализиран заради делириум и удар.

Това бяха новини за Blabbermouth на моя стар приятел Borivoj и, разбира се, за подобни сайтове.

Бих желал, скъпи приятели, да ни помогнете да разпространим новината, че отново има TIAMAT. Да, ние се завръщаме, и, да, работим по нов албум. Това не са слухове, затова и пиша тук :-) ……..
……
Сваляйте албумите ни безплатно, но се чувствайте поканени на нашите концерти!

Ако ни уважавате, ние винаги ще бъдем там за вас!

Благодаря ви много!!!

Липсвахте ми,
Johan

 

още за:

TiamatJohan Edlund


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаос 23.06.2015 14:58:56 отговори + 4 0
Новината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".