John Payne от ASIA в нов сингъл и видео на INTELLIGENT MUSIC PROJECT

10 дек 2015, 10:38 ч. 1117 / 7 1
пред./следв.

   "Escape" е третият официален сингъл с видеоклип на албума "Touching the Divine" на продуцента д-р Милен Врабевски с участието на известни имена от световната музикална сцена. John Payne, екс-вокалист и басист на легендарната супергрупа ASIA, записва соло вокалите за седем от песните в третия "all-star" проект на INTELLIGENT MUSIC, сред които е и баладата "Escape", а лиричната атмосфера на парчето е подсилена от оркестрация под палката на диригента и композитора Нелко Коларов.

   Автор на композицията, аранжимента и текста е самият д-р Врабевски, който предоставя възможност за творчески принос около развитието на музикалните идеи в проекта на всички гост-звезди. В записите на албума във "Phantom Recordings" в Лос Анджелис и в "Intelligent Music Studios" в София към компанията на John Payne се присъединяват и Joseph Williams от TOTO, Carl Sentance от NAZARETH и студийните легенди Simon Phillips (барабани), Tim Pierce (китара) и Nathan East (бас).

   Видеото на "Escape", което може да гледате по-долу, включва кадри от работната атмосфера между музикантите по време на звукозаписните сесии в София и Лос Анджелис, както и една специална изненада. Лентата на режисьора Ема Константинова е със специалното участие на звездата от култовия български филм "Вчера" София Кузева-Чернева, която застава с дъщеря си Криста Чернева пред камерата на известния германски моден фотограф Щефан Цвикирш, специално за снимките на "Escape" в Берлин.

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Подобрител 10.12.2015 14:10:23 отговори + 4 2
Убуу **** на снимката, одобрявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".