JOHN STEEL ще запишат албум с Blaze Bayley

12 апр 2013, 21:20 ч. 225 / 1 7
пред./следв.
Българската банда JOHN STEEL записа две песни, съвместно с бившия вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley при скорошното му посещение в България. Това е само началото, съобщават от групата. Момчетата планират да направят цял албум с именития певец и вече имат договорка с него за това. Към едно от досегашните парчета, и двете от които ще се появят като сингли, е заснет и видеоклип, който ще бъде представен на публиката в недалечно бъдеще.
john steel, blaze bayley


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


John Steel 16.04.2013 18:34:03 отговори + 0 0
Много благодарим и за хубавите коментари и за лошите, а на коментара на "Анонимен" можем дружно да отговорим, че идеални хора няма и това кой и как свири е до въпрос на вкус ... ние лично познаваме доста ученици които свирят и пеят завидно добре! Претенций нямаме, за нас това че Блейз хареса идейте ни и начина ни на мислене е голямо признание! Относно Траша (ЕКС Еридан) той официално вече не е в групата и за да избегнем спекулаций, веднага казваме че човека е доста зает с работата си и със семейството си и ние по никакъв начин не бихме искали да бъдем пречка за развитието на личния му живот!
Наздраве на всички и до скоро
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.04.2013 12:13:28 отговори + 0 0
То само Траша от Еридан става..другите свирят като ученици...ама нека опитат, няма лошо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vulzevul 13.04.2013 11:54:57 отговори + 0 0
като знам тази банда какви кавари на Мейдън прави с вокал на Мейдън ще стане нещо уникално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 13.04.2013 01:16:20 отговори + 0 0
Браво,браво,браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.04.2013 01:07:46 отговори + 0 0
Бахти, като го чух наживо как пее вокалистът на JOHN STEEL и изтръпнах! Много е добър пичът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pe6kars 13.04.2013 00:34:17 отговори + 1 0
Браво! Браво! Само ръганье напред, кой с к'вото може и те това е... Иначе нема да стане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 12.04.2013 21:31:40 отговори + 1 0
Много гот! Блейз е народен пич, благодарен на феновете си, а Джон Стийл е време да ги чуят повече хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".