Jon Bon Jovi прогнозира реюниън с Richie Sambora за въвеждането в Залата на славата

13 дек 2017, 21:35 ч. 1257 / 1 1
пред./следв.

   Фронтменът на BON JOVI коментира новината от днешния ден за предстоящото въвеждане на групата на в Залата на славата на рокендрола през април догодина. Според певеца, е "било време" това да се случи и бандата е заслужила отдавна да бъде там.

   Запитан дали е възможен реюниън с китариста Richie Sambora и басиста Alec John Such (свирил в BON JOVI в периода 1983 – 1994 г.), Jon Bon Jovi отговаря, че все още не е имал възможност да се чуе с тях по повода. Но те със сигурност ще бъдат поканени и то не само, за да присъстват, но и да излязат на сцената с бившите си колеги.

 

richie-sambora-jon-bon-jovi



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КЛОУН 14.12.2017 14:04:07 отговори + 3 4
ПЕДОМЕРКА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".