Jon Lord може да дойде за два концерта в Русе?

20 яну 2010, 14:10 ч. 130 / 2 4
пред./следв.
За предаването на БНТ "Гласовете на рока" диригентът на Русенската и Пловдивската филхармония Найден Тодоров каза, че се работи по два концерта на Jon Lord (екс-DEEP PURPLE) в крайдунавския град. "Бяхме говорили с него [Jon Lord] за изпълнението на негови класически произведения. Попитах го, каква е възможността да изнесем концерт с класическа музика на Jon Lord. Той много се въодушеви и ми изпрати партитури на няколко току-що написани негови произведения, както и концерта му за пиано и оркестър. Изпрати ми много партитури и ме накара да избирам какво от тях искам да изпълня. И вече коментираме възможно негово идване за следващия сезон тук [Русе] - един път като класически музикант и втори път за едно съвместно мероприятие за рок група със симфоничен оркестър."
   Николай Тодоров беше диригент на съвместния концерт на Jon Lord с Пловдивската филхармония и група ТЕ в Античния театър в града под тепетата на 1 септември миналата година и с Русенската филхармония в Букурещ.

   По-рано днес ви показахме и обложката на предстоящия нов албум на легендарния клавирист "To Notice Such Things" (виж).

още за:

Jon Lord


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дебилче 21.01.2010 09:47:52 отговори + 0 0
Лорд започна да идва твърде често Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.01.2010 09:34:15 отговори + 0 0
Диригентът се казва Найден. Като пишете нещо, поне първо проверявайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.01.2010 08:25:13 отговори + 0 0
Айде бе, няма ли да възнегодуват форумните дебилчета, че Лорд е започнал да идва твърде често? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 20.01.2010 22:59:42 отговори + 0 0
Много добра новина, Русе си е Русе. Само че диригентът не е Николай, а Найден Тодоров - супер свестен тип. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".