Преиздават "Windows" на Jon Lord

22 мар 2017, 18:25 ч. 792 / 3 2
пред./следв.

   "Windows" е концертен албум на бившия клавирист на DEEP PURPLE Jon Lord и германския диригент и композитор Eberhard Schoener от 1974 г. Записите за него са направени в Мюнхен на 1 юни 74-а, като музикално представляват смес между прогресив рок и съвременни оркестрални мелодии и класика от Йохан Себастиан Бах. 

   На 28 април "earMUSIC" ще преиздадат "Windows" в луксозен диджипак формат с ремастриран материал от оригиналните записи и с обновен артуърк. Съдържанието е разделено на две части и е както следва по-долу. "Continuo on B.A.C.H." е непретенциозен опит да се довърши незавършеното произведение на Бах "Изкуството на фугата".

Continuo on B.A.C.H.
Window
1st Movement/Renga
2nd Movement/Gemini
3rd Movement/Alla Marcia Allegro

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


о.з. О.Ч.З. 22.03.2017 23:09:23 отговори + 0 0
Само да уточним - класиката на ЙОХАН Себастиан Бах няма нищо общо със Себастиан Бах от Skid Row. Щото стават грешки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 22.03.2017 23:18:25 + 0 0
Имената на западните рок музиканти ги пишем на латиница. Едва ли някой няма да усети разликата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".