Jon Lord попарва надеждите на Lars Ulrich да участва в DEEP PURPLE Mk III реюниън

6 яну 2009, 23:10 ч. 336 / 12 12
пред./следв.
За отправеното от Lars Ulrich (METALLICA) предложение при евентуален реюниън на DEEP PURPLE Mk III състава той да бъде в ролята на барабанист ви съобщихме тук. Последва и официалното становище на клавириста Jon Lord по случая, което в общи линии съдържа два основни момента: самият той е изказал принципно одобрение за подобно събиране с негово, на David Coverdale, Glenn Hughes и Ritchie Blackmore участие, но то е било хипотетично, без да има реални разговори; Lord не може да си представи и да приеме вариант на Mk III без участието на барабаниста Ian Paice. Донякъде обнадеждаващ е единствено краят на изказването на легендарния клавирист - "Не съм се пенсионирал"...


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yasen 16.01.2009 10:51:48 отговори + 0 0
bravo,John! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 8.01.2009 01:55:31 отговори + 0 0
ей момчета най-после и на мене да ми обърнете внимание!наистина нямам нищо против Ларс,но що не вземете "белия албум"да го чуете от него МЕТАLLICА са записали официално 4 песни интересно ми е да издадът и другите 4(той е 8)та да се знае.там има една казва се sucking mi love много ми се иска и нея да изсвирят,не че не я свирят,но е с Дейв Мъстейн.ако я чуете може да разберете какво имам в прадвид.иначе Ларс си има и своите положителни приноси при това в глобален мащаб например 1988 МЕТАЛИКА може да се каже,че дадоха насока на цялата музика дори до ден днешен.но тук аз споделям мнението си защо Ларс не става за DEEP PURPLE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2009 20:44:41 отговори + 0 0
Ще рече, че ларс е некадърник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2009 17:26:04 отговори + 0 0
метала - 2009-01-07 11:25:08
ако говориме за Ларс просто ако не е слушал някой "белия албум" на DIAMOND HEAD нека го чуе и ще разбере,че той просто копира барабаниста Дънкън Скот от маниер на свирене до саунд направо 1към1.после обаче си развива ритмиката,но някак си изкуствено тоест неговите идеи идват от умувания,а не от сърцето му и затова звучат толкова изкуствено особенно в ...and justice for all.прави впечатление че няма добра техника в ръцете и по бързи брейкове,когато свири или ги свири на соло барабана или ако ги свири на аутовете си помага с касите за пример албума "ride the lightning".никога не съм го чул да изсвири с ръцете редко тремоло или парадидли,дори на концерт когато свири "motor breath" никога не рискува да изсвири брейковете,които са елементарни и държи само такта.за мене той не става за група,като DEEP PURPLE в никакъв случай.


........ъъъъъ ко рйечи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivan 7.01.2009 15:25:43 отговори + 0 0
Към метъла
Пич дали не прекаляваш вече с анализите-за да ти вярваме трябва да ни докажеш че си капацитет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 7.01.2009 11:25:08 отговори + 0 0
ако говориме за Ларс просто ако не е слушал някой "белия албум" на DIAMOND HEAD нека го чуе и ще разбере,че той просто копира барабаниста Дънкън Скот от маниер на свирене до саунд направо 1към1.после обаче си развива ритмиката,но някак си изкуствено тоест неговите идеи идват от умувания,а не от сърцето му и затова звучат толкова изкуствено особенно в ...and justice for all.прави впечатление че няма добра техника в ръцете и по бързи брейкове,когато свири или ги свири на соло барабана или ако ги свири на аутовете си помага с касите за пример албума "ride the lightning".никога не съм го чул да изсвири с ръцете редко тремоло или парадидли,дори на концерт когато свири "motor breath" никога не рискува да изсвири брейковете,които са елементарни и държи само такта.за мене той не става за група,като DEEP PURPLE в никакъв случай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 7.01.2009 10:40:14 отговори + 0 0
Ще пукна от смях))))) Ларс винаги ми е бил страшно антипатичен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lassie Hoile 7.01.2009 07:55:52 отговори + 0 0
Ларс може да ги подгрява със собствено денс-шоу. Той че не е музикант - не е. Но ми се струва доста пластичен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2009 00:47:45 отговори + 0 0
абе да се сберат всички настоящи и бъдещи членове, да направят едно ДВД и да мирясат, а Ларс щом толкоз се натиска да го пуснат да ги подгрява с дръм шоу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 6.01.2009 23:52:08 отговори + 0 0
Според мен ще има реюниън. И за Сабат и за Зеплин така беше в началото. Смятам че Пейс ще се присъедини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 6.01.2009 23:20:46 отговори + 0 0
дано Пейс да се навие и дано да се съберат!!!много ми се иска особено Лорд и Ковърдейл да са заедно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 6.01.2009 23:16:14 отговори + 0 0
Очакваше се нещо такова... Сега очаквам Ларс да излезе и да каже "Не сте ме доразбрали. Извадили сте ми думите от контекста" и т. н. :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".