Jon Oliva има материал за "четворен двоен албум" на SAVATAGE

22 мар 2021, 10:55 ч. 838 / 12 5
пред./следв.

   В интервю за "80's Glam Metalcast" композиторът, мултиинструменталист и вокалист Jon Oliva говори отново за възможността за пълноценен реюниън на SAVATAGE, включващ издаването на нов албум.

   Музикантът споделя, че след реюнинън шоуто на "Wacken Open Air 2015" той и китаристът Al Pitrelli разменят идеи за песни и има вероятност скоро да бъде направен официален анонс. Oliva би се радвал легендарната банда да бъде върната към активна дейност. Той коментира, че пише нов материал от 2003 г. насам и има достатъчно композиции за да издаде "четворен двоен албум" на SAVATAGE. Планира се и специален онлайн концерт, подобен на изявата на групата през 1997 г. в Кьолн, Германия.

   В други новини, Jon разкрива, че през миналата година около два месеца се е борил с коронавируса COVID-19 и боледуването му е било доста тежко. Музикантът коментира, че не не би пожелал заразяване с вируса "и на най-големия си враг".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 23.03.2021 16:46:27 отговори + 8 0
Повечето от нещата, които повечето от феновете на Savatage обичаме, е създадено от и с Пол О'Нийл, който е за Джон Олива това, което е Джим Стайнман за Meat Loaf. От Hall of The Mountain King насам цялата тази театралност и епика в музиката на бандата идва благодарение на Пол (както всъщност и Trans-Siberian Orchestra. Без него, светъл му път и без гласа на Зак Стивънс не съм сигурен, че може да се стигне до нивото и размаха на 90-арските им албуми. Но съм любопитен де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 26.03.2021 22:32:33 + 5 0
Не съм съгласен. Пол О'нийл е продуцент. Jon Oliva пише текстовете и музиката с негова помощ. И най-силните албуми на Savatage са от периода, в който Jon е и основния певец. Става въпрос за Gutter Ballet, Streets. Аз обожавам Зак и за мен The Wake of Magellan е най-добрия албум след Streets. Така или иначе каквото и да издадат с нов материал сигурно ще е епично! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 22.03.2021 15:42:38 отговори + 6 0
Значи има материал за 8 албума, но няма време да ги запише. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 22.03.2021 16:12:18 + 3 0
Е от доста години насам са им все концептуални. Макар да нямаше двойни, може пък 4 рок-опери по 140 минути Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 22.03.2021 13:32:32 отговори + 9 0
Чакаме с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".