Jorn Lande и Trond Holter издават епичен албум за историята на Дракула

3 ное 2014, 08:20 ч. 572 / 10 3
пред./следв.

   Норвежкият вокалист Jorn Lande и сънародникът му китарист Trond Holter са работили около четири години по съвместен албум с името "Dracula - Swing of Death". Творбата е вдъхновена от класическото произведение на Брам Стоукър, но без да представлява типична рок опера. Преобладават "директни" и "мрачно-епични" радиофонични парчета. Дискът излиза на пазара на 23 януари 2015 г.

   След като участва на тазгодишното издание на фестивала "Kavarna Rock", Jorn ще посети отново Морската рок столица на България за традиционния новогодишен концерт в града.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хм 3.11.2014 14:34:41 отговори + 1 0
Много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rrrrr 3.11.2014 10:48:27 отговори + 0 2
Скука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ввв 3.11.2014 09:24:45 отговори + 4 0
Супер. Остава някой да се прежали и да запише албум за историческата личност Влад Цепеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".