Прес-агентът на Wayne Static твърди, че смъртта му няма общо с наркотиците

3 ное 2014, 08:37 ч. 444 / 6 4
пред./следв.

   През вчерашния ден дойде трагичната новина за изненадващата кончина на Wayne Static - фронтмен и основател на STATIC-X. Официално причината за смъртта му все още не се съобщава, а според източници, "близки" на музиканта, това е свръхдоза наркотици. Днес прес-агентът на Wayne разпространи съобщение, в което опровергава тази информация. Според него, Wayne Static е починал тихо в съня си, без това да има общо с наркотици или друг вид свръхдоза. Музикантът се е подготвял да отпътува на турне на 1 ноември, а, заедно с жена си, е прекратил употребата на твърда дрога още през 2009 г. Първият самостоятелен албум на Static - "Pighammer" - е посветен именно на отказването от наркотиците, като с него Wayne се е надявал да помогне и на други хора да се справят с този проблем.

   Очаква се в близките дни да бъде обявено официално на какво се дължи смъртта на 48-годишния Wayne Static.

 

Wayne Static

още за:

Wayne StaticStatic-X


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


pitam 3.11.2014 16:39:00 отговори + 0 0
ко значение има we??????????????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Май, май 3.11.2014 11:44:47 отговори + 9 0
Е изпълнил онова старо пожелание:

Искам да умря спокойно в съня си като моя дядо. А не в ужас и с писъци като хората, които бяха в колата му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 3.11.2014 11:42:47 отговори + 2 0
И аз това се чудя.Да не говорим,че изглеждаше доста по-млад от 48. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kosta 3.11.2014 10:00:04 отговори + 9 0
От какво може да почине 48 годишен, тихо в съня си!? Ако не е свръх доза, то е от трайни щети върху организма причинени от години наред употреба и злоупотреба с наркотици!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".