Joseph Williams от TOTO в ново видео на "Intelligent Music"

17 апр 2015, 13:34 ч. 1239 / 2 6
пред./следв.

   "Step In Learnin'" е четвъртият официален радиосингъл с видеоклип на българския музикален проект MY KIND O' LOVIN' с участието на Joseph Williams от TOTO, Simon Phillips и John Lawton. Автор на музиката, текста и аранжимента на парчето е продуцента Милен Врабевски. В проекта участват и някои от най-добрите родни музиканти, както и симфоничен оркестър с диригент Нелко Коларов и концерт майстор Калина Христова.

   Видеото "Step In Learnin'" е заснето от режисьора Васил Стефанов на фона на ефектна мултимедийна сценография, която включва кадри от звукозаписните сесии в Лос Анджелис в студиото на Simon Phillips (екс-TOTO). Simon е звезда в проектите на "Intelligent Music" и е един от най-известните и ценени барабанисти в музикалния свят. По думите на продуцента Врабевски, Simon Phillips оказва неоценим творчески принос около развитието на музикалните идеи в MY KIND O' LOVIN'.

   В края на май предстои световна премиера на първия сингъл от най-новия проект на "Intelligent Music", който отново събира известни имена от света на рока, като в компанията на Simon Phillips и Joseph Williams от TOTO ще чуем басиста Nathan East (Eric Clapton, Pharrell Williams), John Payne (ASIA) и китариста Tim Pierce, работил с много известни музиканти като Phil Collins, Patti Smith и Elton John.


   TOTO ще гостуват отново в България на 28 юни (поръчай билет онлайн).




Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 19.04.2015 23:37:59 отговори + 0 2
На мен ми се струва много безидейно всичко в това парче, но може би аз нямам много ухо за този тип музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 18.04.2015 01:06:52 отговори + 1 0
Врабески или Врабевски? Защото и двете ги пише в статията. Иначе браво! Страхотна продукция! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 17.04.2015 21:37:19 отговори + 0 0
ДОКТОР Милен Врабевски ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 17.04.2015 16:27:57 отговори + 0 0
Браво!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ ! 17.04.2015 16:25:17 отговори + 0 0
Поправете си заглавието , граматически не е вярно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DeathmetalXmass 17.04.2015 15:48:59 отговори + 2 0
Великолепна ралта! Адмирации! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".