WHITESNAKE анонсират нов клавирист/беквокалист

17 апр 2015, 12:30 ч. 1104 / 6 6
пред./следв.

   На Фейсбук-страницата на WHITESNAKE може да се прочете съобщение, че към групата се присъединява 40-годишният италиански клавирист Michele Luppi (SECRET SPHERE), който ще изпълнява и задълженията на беквокалист. Michele е работил също и с музиканти като Reb Beach, Eric Martin, Gregg Giuffria, Maurizio Solieri, George Lynch, Doug Aldrich, Ian Paice.

   Както е известно, WHITESNAKE ще изнесат концерт у нас на 24 ноември в зала "Арена Армеец". Вече може да видите схема на залата с разпределението на ценовите зони.

 

michele-luppi-whitesnake

 

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


cronos 17.04.2015 20:15:42 отговори + 6 0
От всичко написано само основното пропуснахте, че това е бившия певец на Vision Divine. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен Комар 17.04.2015 16:10:53 отговори + 3 0
Уайтснейк и те обаче, в стил Мегадет го раздават - постоянно се сменят, връщат, заместват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брус 17.04.2015 14:03:04 отговори + 5 3
Имат по-голяма нужда от вокалист.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 17.04.2015 14:37:37 + 7 1
Оффф, това го слушам и за Дерис, Халфорд, Бах, Темпест... и кой ли още не. Според експертното мнение на Бай Ганьо, изобщо остана ли вокалист, който може да пее? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 17.04.2015 15:10:48 + 5 1
Майкъл Киске си го каза в интервюто. Хората остаряват и с това се променят не само външно, но се променя и гласът им. Това не означава, че пеят фалшиво. Ковърдейл вече пее по-дрезгаво, но пък на кой му пука. Някакви наизустени глупости се пишат нон стоп за хард рок и хеви метъл изпълнителите... Единственият, който наистина не може да пее и го е превърнал в своя запазена марка (щото няма как да го объркаш) е Дейв Мъстейн. Айде, със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 17.04.2015 15:57:07 + 6 1
Вече са го намерили - ето на какво е способен пичът от снимката...
https://www.youtube.com/watch?v=CcoN1muv1u4

Жалко само, че ще го използват да припява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".