JOURNEY опровергават слуховете за реюъниън със Steve Perry

6 фев 2014, 14:28 ч. 353 / 5 8
пред./следв.
Мениджърите на JOURNEY опровергават спекулациите за някаква форма на реюниън с бившия фронтмен на бандата Steve Perry. Основните фигури в конфликта - Perry и китаристът Neal Schon, неколкократно са заявявали взаимно уважение, но и подчертани различия. Andrew McNeive, собственик на сайта MelodicRock.com потвърждава на сто процента липсата на всякакви действия относто реюниън.

steve perry

 

още за:

JourneySteve Perry


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GenerationX 7.02.2014 11:37:08 отговори + 0 0
Аз не плюя Journey, даже преди доста ги слушах и ми харесват, но е наистина твърде късно за какъвто и да е реюниън. Казах 70г. защото докато стане факт може да на повече да са. Най-много да се получи като новия албум на Van Halen - пълен провал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormwind 7.02.2014 09:48:27 отговори + 1 0
Journey,винаги е била и ще си остане една от най финес банди ,носеща толкова много наслада и удоволствие!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 7.02.2014 07:20:57 отговори + 1 0
Exciter, поздравления за коментара! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 7.02.2014 00:24:06 отговори + 1 0
Два от коментарите отдолу са напълно несъстоятелни. Първо (GenerationX) - как, по дяволите, изчисли, че членовете на JOURNEY са на по 70 г. (?!?) - Neal Schon е на 59, Ross Valory е на 65, Jonathan Cain е на 63, Deen Castronovo е на 48. (Arnel Pineda - настоящ вокалист е на 46, а Steve Perry е на 65) - да, не са първа младост, но поне преди да напишеш нещо провери, а не пиши глупсти.
Второ (Поли Праскова) - какво разбираш под "долна естрада"? Доколкото се досещам за теб всичко по-леко от старите траш и дет банди (много от които харесвам) или съвременните метълкор лиготии се броят за "естрада"?
Пичове, събудете се! Да плюете по такава велика група, означава, че или си нямате представа за класата на тяхното творчество (може би сте чули най-много 3-4 техни песни по родните "рок радиа") или, че си нямате и понятие от това какво означава истински качествен хард рок. Докато в целия цивилизован свят групи като Journey са ценени и уважавани, тук някакви смешници си позволяват да говорят простотии за тях. Ето затова ще се "радвате" на разни измислени "звезди" като 30 seconds to Mars и Rammstein, които да оглавяват родните уж рок фестивали, докато велики групи, като Journey едва ли някога ще ни удостоят с честта да свирят в България.
И за последно - наскоро същата тази "долна естрада" от "70 годишни" изпълнители, наречена Journey, дари около 300 000 долара (ако не се лъжа) на пострадалите от тайфуна във Филипините...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поли Праскова 6.02.2014 22:53:00 отговори + 0 0
Със, без, все си е долна естрада!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haho 6.02.2014 21:12:19 отговори + 0 0
Жалко! Тази група има нужда да се събере във формата си с участието на Пери докато са още живи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GenerationX 6.02.2014 16:11:38 отговори + 0 0
Е, те са на по 70 год. и да се съберат нищо качествено няма да се роди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 6.02.2014 15:06:27 отговори + 0 0
Жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".